Invazia găinilor


InteractionStudios oferă o serie de jocuri comerciale, dar şi unele gratuite, precum ChickenInvaders, un joc clasic, pe care îl găsim şi astăzi în sălile de jocuri, dar adus la „zi” şi pigmentat cu umor. Cred că vă amintiţi de acel joc disponibil acum sute de ani, pardon, acum douăzeci şi ceva de ani, pe primele computere personale, în care un convoi de nave vă ataca nava aflată la baza ecranului. InteractionStudios a schimbat atacatorii cu găini, bombele cu ouă, şi bonusurile cu pulpe de pui şi cutii de cadouri.

Jocul are o grafică foarte bună şi un fundal sonor reuşit. După introducerea care vă explică cum că lumea este în pragul dezastrului, atacată fiind de găini, treceţi la fapte. Nava este dotată cu o armă ce vi se îmbunătăţeşte dacă prindeţi cadourile ce cad din găinile explodate. Feriţi-vă de ouă, adunaţi pulpe de pui! Nivelele sunt intercalate de ploi cu asteroizi, de care trebuie să vă feriţi. Dacă primul nivel seamănă cu jocul clasic al anilor ’80, următoarele nivele vin cu unele inovaţii, găinile atacând fie în valuri, fie învârtindu-se în jurul pământului. Iar la unele nivele aveţi de înfruntat o găină uriaşă, care desigur este mai greu de distrus.

Nu prea mai avem altceva de spus. Este evident un joc de îndemânare în mânuirea tastelor, care solicită desigur şi ceva strategie (adică materie cenuşie). Pentru o pauză de învăţat sau de cafea poate fi bun! Încă odată: grafica este excelentă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (68 evaluări, media: 4,40 din 5)
Se încarcă...

12 comentarii

 1. Bianca spune:

  Il pot juca?

 2. hrom spune:

  E un joc forte distractiv.

 3. boss spune:

  E super tare. Nu ma mai satur sa ma joc! 🙂

 4. miri spune:

  E super misto!

 5. :)) spune:

  E tare ! Dar… nu acela de cand aveam eu 3 ani! Shi eu acum am 9. 🙂

 6. costel.lupanu spune:

  Il pot juca?

 7. flavius spune:

  E cel mai tare joc. Pana si mamei mele ii place. Super tare.

 8. david spune:

  Folositi f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 ca alea sunt ceva gen coduri.

 9. oana spune:

  Imi place jocul la nebunie.

 10. crystynutza97 spune:

  Jocul este bestial… incercati fara frica!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *