Dinamism pentru situl tău


Situl ales pentru acest buletin este de interes doar pentru cei care fac situri. În caz că te numeri printre ei, şi nu îl ştii deja, hai să îl cunoaştem împreună! Nume: www.dynamicdrive.com. Vârsta: onorabilă, ţinând cont că eu navighez pe el de mai mulţi ani, nu mai ştiu exact de când. Conţinut: scripturi DHTML (Dynamic HTML) gata să fie incluse în paginile Dvs web. Totul disponibil gratuit!

Situl are categorisite scripturile DHTML după cum urmează: Meniuri şi navigare; Scrollers (Benzi de derulare); Efecte pe imagini; Efecte mouse peste imagini; Efecte pentru formulare; Efecte pe document; Ferestre şi frame-uri (cadre); Setări; Calendare; Dată şi timp; Conţinut dinamic; Mouse şi cursor; Animaţii text; Jocuri DHTML; Altele. Conţinut bogat deci! Cele mai utile cred că sunt scripturile ce oferă meniuri atrăgătoare: un meniu oferit de DynamicDrive l-am folosit de exemplu la situl www.ercis.ro! Dar şi alte scripturi, multe altele, le veţi găsi deosebit de atrăgătoare.

Pe Internet se mai găsesc situri cu scripturi DHTML. De ce îmi place mie acesta cel mai mult? Scripturi noi nu apar zilnic, dar cele care sunt, sunt credibile, într-adevăr funcţionale. La fiecare script se notează sub ce navigatoare merg bine (lucru neindicat în alte situri de DHTML). Apreciez de asemenea faptul că scripturile sunt actualizate, chiar rescrise, când apar versiuni noi de navigatoare, pentru a fi la zi. Fiecare script este prezentat într-o pagină, cu explicaţiile necesare şi cu secvenţele de cod gata să fie incluse în propria-ţi pagină. În cele mai dificile cazuri, scripturile sunt puse la dispoziţie într-o arhivă zip, dar şi atunci există instrucţiuni clare de folosire.

Dacă eşti webmaster, trebuie să ştii de acest sit! Şi mai devreme sau mai târziu îi vei aprecia valoarea şi îi vei folosi scripturile oferite cu generozitate.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *