Ad-Aware SE Personal


Igiena calculatorului trebuie respectată… Pe lângă defragmentarea periodică, golirea virtualului „coş de gunoi”, scanarea de viruşi periodică, ş.a. este la fel de vital şi să vă verificaţi calculatorul de aşa numitele componente spyware (sau, ca să lăsăm engleza originală, de toată suita de Spyware, Scumware, Dialers, Malware, Browser hijackers…). Cu astfel de neplăceri ne pricopsim din instalarea diferitelor de programe şi, mai ales, din navigarea de pe Internet. Vă recomand acest program gratuit pentru uz personal, recunoscut ca poate cel mai puternic instrument în lupta cu spyware-urile.

Despre utilizare nici nu ar fi multe de spus, programul fiind uşor de folosit, cu o interfaţa cu funcţii intuibile. Şi de fapt facilităţile mai avansate nu sunt active, decât dacă treceţi la versiunea professional 🙂 Practic programul funcţionează ca un antivirus: are un set de definiţii ce trebuie actualizat periodic (se poate face manual, sau automat, din program, cu butonul cu globul pământesc); pentru verificarea calculatorului se foloseşte butonul Scan now – calculatorul va fi parcurs, studiat bine, şi vi se vor oferi lista elementelor suspecte sau categoric viciate. Puteţi merge fără probleme pe mâna programului şi şterge sau introduce în carantină tot ceea ce el semnalează. Vă invit desigur să studiaţi şi opţiunile programului, unde puteţi seta diferiţi parametrii ai scanării făcute de program. Acolo veţi putea şi schimba interfaţa (de fapt culoarea) programului, limba (în română nu este încă disponibil) şi altele.

În funcţie de cât de des instalaţi programe ori navigaţi pe Internet, vă recomand să folosiţi săptămânal sau lunar acest program.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. moroshan spune:

  Tot n-am inteles DE UNDE poate fi descarcat acest programel?
  De regula, obisnui(at)i sa marcati legatura…
  Am incercat pe softpedia siiiiii… nimic?
  Help me, plssssss!
  🙂 msssssss


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *