Ridicaţi-vă, lăsaţi-i pe copii


E timpul ca şi copiii Dvs – dacă aveţi, şi dacă sunt în etapa în care învaţă literele şi cifrele, condiţii esenţiale – să mai ajungă la taste. Sebran este un joc care cumulează câteva puncte tari: este mic (sub 700kb), interfaţă în multe limbi, printre care şi româna, şi este educativ pentru cei mici. Dacă doriţi să citiţi o prezentare în română a programului, vedeţi această pagină. Eu îmi permit să confirm ce scrie acolo, pentru că celor doi copii ai mei jocul le place. Desigur, fiind educaţional, nu rezistă prea mult în faţa lui, dar este bun pentru ei. Felicitări Mariannei Wartoft, suedeză de origine, care a realizat jocul!

Iată o opinie ce descrie bine jocul, opinie formulată de KidsDomain.com: „Niciodată nu a mai existat un program pentru copiii de gradiniţă atât de complet şi de special în ciuda simplităţii sale. Pentru copiii care învaţă cifrele şi literele, Sebran constituie o ocazie nesperată de distracţie şi explorare. Copiii pot juca Spânzurătoarea, Jocul de memorie şi Ploaia, sau pot învăţa matematica făcând adunări, scăderi şi înmulţiri. Programul acesta poate fi o metodă bună pentru copii de a învăţa cum să utilizeze un computer, şi este foarte probabil ca mulţi profesori de grădiniţă sau ciclu primar să considere Sebran demn de toată atenţia.”

Jocul este din păcate în întregime pe negru, fără animaţie sau desene spectaculoase. Dar totuşi atrăgător pentru copii. Îl puteţi descărca de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. radu.capan spune:

    Noua versiune, din 2 iunie 2006, permite ca la jocul Spânzurătoarea să îţi adaugi propriile cuvinte! Macabru joc dar bun pentru dezvoltarea limbii :).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *