Maşinuţa care sare


Bump n’ Jump este un simpatic joc cu maşinuţe, ce se desfăşoară în spaţiu 3D. Există 20 de nivele, după care acestea se repetă. Scopul jocului este evident să parcurgeţi aceste nivele, dar există dificultăţi: pe drum sunt maşini care vă pot împinge în „decor”; trebuie să evitaţi să intraţi în dealuri, marcaje; şi în plus drumul este întrerupt din când în când, obligându-vă să săriţi luuuuung. Puteţi să îi împingeţi „prieteneşte” pe partenerii de drum pentru a-i descalifica, după cum puteţi sări pe ei, obţinând multe puncte 🙂 ! Decorurile nu sunt extrem de variate, dar acoperă cele patru anotimpuri ale unui an.

Manevrarea este relativ uşoară, îndemânare şi atenţie fiind nevoie atunci când săriţi pe o platformă în mijlocul hăului ce desparte uneori autostrada. Cu săgeţile stânga şi dreapta manevraţi direcţia maşinii. Cu săgeta sus şi jos acceleraţi sau coborâţi din viteză. Cu spaţiu săriţi. Atenţie: pentru a sări aveţi nevoie de o viteză de minim 100MPH. Cu M puteţi activa/dezactiva muzica jocului. Cu C puteţi activa stilul cheat, având vieţi nelimitate. Veţi observa că venirea unui pod sau a unei porţiuni întrerupte de drum este întotdeauna semnalizată vizual şi sonor. Punctele vă sunt aduse de maşinile pe care le distrugeţi (în fişierul readme.txt ce vine cu jocul găsiţi câte puncte corespund fiecărui tip de maşinuţă). Cu aceasta am zis cam totul. Nu rămâne decât să vă urez cursă plăcută!

Puteţi descărca jocul de pe situl producătorului, sau de pe situl Caiman.us. Dimensiunea este de sub 4MB, deci destul de rezonabilă!Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *