Locul unde afli cum să…


Vă amintiţi de trucul băgării unui ou fiert tare într-o sticlă? Dacă nu, daţi click aici pentru a citi (în engleză) un material lămuritor, care vă explică pas cu pas cum să faceţi. Dar ştiaţi că există şi o metodă de a scoate oul din sticlă (fără a o sparge, desigur)? Daţi click aici pentru a citi cum! De fapt vizitaţi situl www.eHow.com pentru a citi răspunsul la mii de alte întrebări, nu doar despre ouă fierte tari. Motoul sitului este „Instrucţiuni clare despre cum să faci (aproximativ) orice”.

eHow.com este de fapt o bibliotecă de scurte articole… de fapt mai corect seturi de instrucţiuni, pe o mare varietate de teme. Să cităm doar marile categorii care vă aşteaptă încă de pe prima pagină: Auto, Carieră/Educaţie, Computere, Familie/Relaţii, Finanţe/Afaceri, Hrană/Distracţie, Sănătate, Pasiuni/Jocuri, Sărbători/Tradiţii, Casă/Grădinărit, Modă, Animale de casă, Sport, Călătorii. Ce fel de „cum să…” sunt abordate? Să mai vedem câteva exemple pe lângă cele cu oul: Cum să consumi mai puţină benzină; Cum să susţii un discurs; Cum să repari un CD zgâriat; Cum să îţi faci un PC; Cum să găseşti o dădacă bună; Cum să faci mâncăruri asiatice; Cum să faci ornamente de Crăciun din lucruri din casă; Cum să cureţi porţelanul; şi exemplele ar putea continua. Repet: sunt mii de probleme tratate, fiecare pe scurt, cu indicaţii concise… şi preţioase.

Situl are şi o secţiune wikiHow, unde practic oricine poate să scrie un sfat. Acolo găsiţi alte mii de sfaturi scrise de utilizatori. Câte lucruri utile se găsesc acolo!!! Doar un exemplu: eu nu am ştiut, până nu am citit în wikiHow (la categoria Internet), că poţi folosi Google pe post de calculator. Încărcaţi www.google.ro, de exemplu, şi „căutaţi” 5*9+120 sau 4^2+sqrt(81). Şi tot prin wikiHow am aflat că pot folosi Google şi pentru conversii: 12 miles in kilometers îmi va calcula că 12 mile înseamnă 19,312128 kilometri. Desigur, poate ştiaţi aceste „trucuri” (şi cu motorul de căutare Yahoo puteţi face căutări, convertiri)… dar cu siguranţă că veţi găsi altele pe care nu le ştiaţi.

Aveţi întrebări? Încercaţi la eHow.com!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *