Cursa căpoşilor


Iată un joc foarte ciudat. Este o cursă de triciclete (la joc îi spune Tricycle Racer), dar nu s-ar putea spune că sunt copii concurenţii: ei pot să tragă cu arme şi să îşi joace reciproc fente urâte. Este o întrecere la sol, cu posibilităţi de zbor. Şi nu se încheie niciodată, pentru că jocul este testul pentru o versiune comercială pe care o vom aminti la final. Aceste ciudăţenii sunt poate piperul jocului care, pe lângă cerul superb, beneficiază de o grafică drăguţă (gen desene animate) şi de o atmosferă reuşită.

Deşi în susul ecranului scrie „demo”, nu trebuie să vă temeţi că expiră sau că vă solicită înregistrarea mai apoi. Este dotat cu o singură pistă (monoton, da…) şi mai mulţi concurenţi. Odată pornit la drum, veţi sesiza nişte baloane de diferite culori. Dacă le atingeţi, ele vă aduc diverse „facilităţi”. De exemplu: ulei pentru a lăsa pete în urmă, pe care ceilalţi concurenţi vor derapa; rachete cu care puteţi să aruncaţi concurenţii în aer (efectiv în aer) preţ de câteva secunde; bombe pe care le lăsaţi în urmă şi vai de cine se ciocneşte de ele; scuturi energetice ce vă protejează de surprize neplăcute. Partea bună este că în joc nu puteţi muri, şi ori de câte ori aţi părăsit traseul (cel mai adesea în zbor) veţi fi readus pe drumul cel bun. Cum de se zboară în acest joc? Terenul are mari diferenţe de nivel, astfel că de pe unele dealuri veţi vedea că veţi zbura. Partea distractivă este că prin zbor poţi scurta drumul 😉 În plus, dacă eşti pe teren plan şi totuşi zbori, înseamnă că tocmai ai fost aruncat în aer de o rachetă duşmană.

Cum nu există limitare de timp sau de ture, puteţi juca atât timp cât doriţi să vă relaxaţi. Manevrabilitatea nu este tocmai uşoară, dar nici excesiv de dificilă. Autorul programului nu şi-a învăţat bine lecţia din acest program (descărcaţi-l de pe pagina sitului Caiman.us) şi a produs ulterior un joc comercial şi mai greu de manevrat (descărcaţi-l de aici, este cu adevărat un demo), dar cu o grafică şi mai bună. Dacă vă place Tricycle Racer merită să aruncaţi un ochi şi la Goofy Gokarts. ATENŢIE: ultimele două capturi de mai jos sunt din Goofy Gokarts, nu din Tricycle Racer! Şi un ultim sfat: editaţi fişierul Setup.ini din directorul jocului pentru a vă alege o rezoluţie anume, numărul de culori şi afişarea în fereastră sau pe tot ecranul. Succes în cursa căpoşilor!

     

      


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *