Cu ninja în împărăţia norilor


Master JiKah şi Sinith Majoo se află într-un război al cărui motive sunt doar de ei cunoscute. JiKah este un luptător ninja, iar Majoo un vrăjitor. La un moment dat Majoo l-a făcut pe JiKah să îşi piardă forţele şi l-a trimis în împărăţia norilor. Acum JiKah este hotărât să scape de aici. Este sarcina Dvs să îl ajutaţi în „Clouds Kingdom 3”, un joc din categoria platformer pe care vi-l propunem în cele ce urmează.

Ca în orice joc din această categorie aveţi un personaj de condus prin diferite nivele (în acest joc sunt 16 nivele, inclusiv cele de bonus). Jocul nu este unul violent grafic, luptătorul mascat având de înfruntat roboţi care pot fi distruşi cu câteva lovituri de sabie sau cu câteva steluţe ninja. Primul nivel vă oferă acomodarea cu tastele: Enter pentru a sări peste scenele introductive; săgeţile pentru deplasare; D pentru săritură; S pentru lupta cu sabia; A pentru aruncarea steluţelor; E pentru lovitura specială – tastele vă sunt explicate treptat în joc. Iniţial jocul porneşte într-o mică fereastră. Dacă doriţi pe tot ecranul, lansaţi settings.exe pentru a seta opţiunea Full screen.

Grafica este îngrijită, iar muzica originală (scrisă special pentru acest joc). Per ansamblu este un joc reuşit, care va place fanilor genului. Pentru a-l descărca trebuie să mergeţi pe pagina jocului unde veţi găsi jos de tot două linkuri: jocul şi nişte fişiere dacă nu vă merge din prima (eu am avut nevoie şi de acele fişiere). Succes în această aventură!

      

      


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *