Dacă şi copiii tăi vor online


Până acum am prezentat situri de interes pentru cei mari. Dacă dacă şi cei mici vor să se „dea pe net”? Niciodată singuri, ştim regula, mai ales dacă sunt mici. Cu Dvs însă pot să navigheze pe un minunat sit: ChristianAnswers.com/kids. Situl mamă, ChristianAnswer.com, este un sit deosebit de complex, atingând din perspectivă creştină diverse teme. Dar acum ne oprim asupra secţiunii pentru copii a acestui sit. Şi ce ne oferă exact?

Există zece subsecţiuni ale secţiunii pentru copii. Acestea sunt, în orginea de pe prima pagină: 1. Răspunsuri; 2. Povestiri; 3. Lucruri uimitoare; 4. Planuri de lecţii; 5. Vestea cea bună; 6. Jocuri; 7. De colorat; 8. Labirinturi; 9. Sunete; 10. Filmuleţe video. Desigur, nu vom trece în revistă fiecare secţiune. Prima secţiune, chiar dacă este vorba de un sit creştin, nu răspunde la întrebări despre credinţă. Copiii pot să găsească însă lucruri interesante, să înveţe despre frunze (de ce se colorează ele toamna? ştiţi?) sau despre canguri (ştiaţi că femela este aproape mereu gestantă?) sau despre ploile cu broaşte sau cu peşti. Conţinut mai religios are secţiunea a doua, care vă oferă ocazia să le citiţi copiilor episoade din Biblie (Vechiul Testament), ei putând urmări numeroasele imagini.

Copiii vor putea să se şi joace sau coloreze online, dacă browserul Dvs este configurat pentru applet-uri Java. În fine, ultimele secţiuni oferă sunete şi scurte filme – este nevoie doar de Windows Media Player, cu care sistemul de operare vine automat. Mai departe rămâne să descoperiţi Dvs situl, împreună cu copiii şi spre bucuria lor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *