Dacă vrei să mănânci şi altceva


În criză de idei la capitolul gătit? De ce să se răcească conexiunea la Internet? Daţi o vizită pe Culinar.ro şi şansa este mare ca la cină să mâncaţi ceva nou! Acest sit românesc are un index bogat de reţete, dar nu se limitează la atât. Vă indică şi cum să comandaţi mâncare online (presupunând că experimentul tocmai încercat de Dvs în bucătărie a eşuat), cum să vă comportaţi la restaurant sau ce regim alimentar să alegeţi. Dar să rămânem la ideea cu extinsul orizontului culinar.

Dacă mergeţi pe secţiunea „Reţele culinare” veţi găsi un index ale cărui categorii principale sunt: Aperitive (654); Băuturi (186); Conserve (67); Conserve de fructe (50); Dulciuri (1579); Mâncăruri (1910); Murături (27); Preparate la microunde (28); Salate (498); Sosuri (186); Supe şi ciorbe (510); Unturi (6). În paranteză sunt indicate numărul de reţete pe categorie în momentul scrierii acestui text. La fiecare reţetă aveţi indicat timpul de pregătire, ingredientele şi modul de preparare (evident, nu?). Mai frumos ar fi fost dacă fiecare reţetă ar fi avut o fotografie a „produsului final” dar poate atunci situl ar fi trebuit vizitat doar cu şerveţele anti-salivă. Aşa, reţetele-text nu vor părea foarte apetisante, dar daţi-le o şansă, să se mute din spaţiul Internetului în spaţiul real al bucătăriei Dvs. Poftă bună!

PS: Situl include şi reţete ale altor ţări, aşa că dacă doriţi să gătiţi mâncare specific poloneză sau japoneză, folosiţi tot Culinar.ro!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *