Noul GoogleTalk… aşteptări împlinite


În mai 2006, 203,9 milioane persoane folosiseră MSN Messanger Service, 77,8 milioane Yahoo! Messenger şi doar 3,3 milioane Google Talk. Dar Google promite să recupereze. În plus se pare că ascultă şi de ce cer utilizatorii: mult aşteptatul transfer de fişiere pare a fi inclus în următoarea versiune Google Talk. Dacă doriţi să aruncaţi o privire la ce ne aşteaptă, vizitaţi pagina:

www.google.com/talk/whatsnew_more.html

GTAflăm astfel că vom putea transfera fişiere! În plus scrie în pagina indicată că nu vor exista restricţii de tip de fişier sau de dimensiune, putându-se transmite chiar şi directoare. Cu siguranţă această facilitate era mai mult decât necesară, mai ales pentru cei obişnuiţi astfel de Yahoo! Messenger. O altă facilitate ce se anunţă la orizont este cea de VoiceMail: „Dacă un prieten nu este în preajmă să răspundă apelului tău, poţi să îi laşi un mesaj audio (VoiceMail). Poţi să laşi astfel de mesaje inclusiv prietenilor care nu folosesc Google Talk – aceştia vor primi un email care va avea ataşat un fişier audio”, citim în prezentarea acestei noi facilităţi. În fine, a treia nouă facilitate anunţată este tot de inspiraţie YM: afişarea piesei audio pe care o asculţi (dacă foloseşti pentru aceasta iTunes, Windows Media Player, Winamp sau Yahoo Music Engine.

GT GT

Să sperăm că noul Google Talk va ieşi cât mai rapid, pentru a testa tot ceea ce am scris/citit aici.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Amazing!!!! cu aceste noi facilitati ale G-talkului chiar ca vor atrage mai multi utilizatori … si asa imi place g-talk, iar cu noutatile ce vin pt mine va fi un rival de luat in serioas fata de batranul, popularul si marele Yahoo!Messenger. Observ ca data lansarii noii versiuni nu a fost comunicata.

    Google rullllzzzzzzzzz!

  2. radu.capan spune:

    Poate fi descarcat incepand de astazi de aici.

  3. Cu toate ca inca ramane in stadiul beta, gtalk-ul incepe sa se dezvolte incet-incet, acum adaugandu-i-se al treilea val de update-uri. In septembrie va implini deja un anisor de cand a fost lansat ….


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *