WinRar – gratuit pentru o zi


„Dorim să mulţumim tuturor celor care ne-au votat şi care au făcut posibil să primim People’s Choice Award din partea la Shareware Industry Awards Foundations pentru Best Overall Utility. Vă rugăm să acordaţi câteva minute completării următorului chestionar pentru a primi gratuit WinRar, versiune neactualizabilă.” Acesta este anunţul ce poate fi citit – de norocoşi – pe situl Win-Rar.com. De ce norocoşi? Pentru că „Special One Day Offer” a încărcat până la inutilizare situl producătorului german, atât de mândru de premiu primit încât îşi distribuie gratuit programul pentru 24 de ore (de la ora 0 CET la ora 24 CET, astăzi, duminică, 30 iulie, şi nu 28 iulie cum scrie greşit pe situl lor).

WinRar

Pentru a intra în posesia lui trebuie să reuşiţi să încărcaţi pagina:

http://www.win-rar.com/bestoverallutility/

Acolo veţi avea de completat un (chiar) scurt chestionar, de fapt datele Dvs şi trei întrebări despre sistemul de operare folosit, de câţi ani utilizaţi WinRar şi de la cine ştiţi de program. Apoi vine etapa grea: Submit. Va trebui să daţi probabil şi de 20 de ori până pagina se va încărca (după ce pentru pagina de mai sus, după noroc, aţi aşteptat mai mult sau mai puţin). Dacă totul merge bine şi reuşiţi să transmiteţi datele, veţi primi un email cu un link pentru „ridicarea” licenţei. Aceasta este sub forma unui fişier .KEY ce conţine datele necesare de introdus în regiştri (cu un dublu click) pentru a avea WinRar legal! Nu uitaţi: actualizarea versiunii 3.5.1 nu este gratuită. De fapt poate veţi avea ocazia actualizării lui următoarea dată când WinRar va mai câştiga vreun premiu ;).

Dacă aveţi multă răbdare şi doriţi cu ardoare WinRar cu licenţă gratuită, încercaţi, astăzi, până nu trece timpul. Părerea mea personală este că oboseala nu merită, existând atâtea programe de arhivare/dezarhivare gratuite foarte bune. Dar am ţinut să vă spun totuşi de oferta de 24 de ore!

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. am completat formularul dar cand sa dau SUBMIT mi-a picat pagina deci nu s-a mai incarcat si am incercat cu 2 provideri de net … asta e …. ghinion

  2. radu.capan spune:

    Ei, eu am fost mai norocos, am prins o licenta gratuita. Oricum, nu provideri diferiti trebuiau cautati… ci rabdare. O jumatate de ora… o ora… tot refresh (F5)… dupa noroc.

    Simpatic, dupa oferta lor speciala de o zi, situl li s-a cam topit. Astazi sta scris pe Win-Rar.com: „Due to technical problems this site is offline.” 🙂

  3. maryan spune:

    Foarte bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *