Lycos Mail, 3GB – cine dă mai mult?


Lycos a anunţat miercuri lansarea versiunii beta a serviciilor sale de email, care include acum 3 tipuri de conturi. Cel mai scump include 5GB, fără reclame şi cu acces POP3. Cel mai ieftin, de-a dreptul gratuit, include 3GB, cu reclame şi fără acces POP3. Există şi un plan intermediar, cu un cost modic şi care garantează neştergerea contului Dvs de email. Da, dacă vă deschideţi un cont gratuit la Lycos veţi avea nu doar 3GB spaţiu ci şi teama că dacă nu v-aţi mai verificat contul de 30 zile va putea fi şters! Nu e minunat? Nu.

Lycos

Dar Lycos încearcă să impresioneze nu doar prin spaţiul de 3GB ci şi prin ridicarea oricărei limite a fişierelor ataşate trimise. Acum aici se poartă o întreagă discuţie, după unii însăşi navigatoarele (Internet Explorer şi altele) neputând suporta transmiterea de fişiere de 2GB să zicem. Oricum, Lycos a provocat: dacă navigatoarele pot mai mult, probabil că în curând şi Yahoo, Gmail, şi alţii vor ridica limita de 10MB actuală.

Bine. Noi v-am informat. Dvs alegeţi mai apoi dacă doriţi sau nu un cont Lycos. Reţineţi însă că 30 de zile de inactivitate duce la ştergerea lui.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. O adresa de a mea de mail pe lycos: mariowork@lycos.com Desigur ca nu e cea principala, ci una experimantala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *