Freespire a ajuns la 1.0


Cu trei săptămâni înainte de termenul propus, Freespire a ajuns la versiunea 1.0 finală, după câteva beta-uri. Sistemul de operare este gratuit şi se adresează în special celor care vor să treacă de la Windows la Linux fără prea mari bătăi de cap, categoric fără să fii un „pro”. În plus sistemul de operare suportă cele mai importante programe open source, ceea ce înseamnă că fără să scoţi vreun ban poţi avea un pachet office, un editor grafic, un player suportând diverse formate, un program de comunicare instant şi altele de primă necesitate.

Freespire 1.0

Dacă doriţi să vedeţi mai multe capturi de imagini cu Freespire vă recomandăm OSDir.com, unde sunt câteva zeci! Situl comunităţii şi sistemului de operare Freespire, aţi ghicit, este Freespire.org. Acolo puteţi citi mai multe despre produs, precum What Makes Freespire Special? (Ce face Freespire să fie special?).

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Filipan Daniel Marius spune:

    Salutari !

    Intradevar este o distributie deosebita care si-a atins scopul – pe un singur cd poti sa rulezi live ! programul sau ai optiune sa-l instalezi pe hardisk .

    Il recomand pentru oricine vrea sa aiba un Linux simpatic si usor de folosit .

  2. doru spune:

    cum se poate scapa de linux in situatia in care nu se poate atasa unitate floppy disk ?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *