Yahoo! Ce ascunde semnul exclamării?


Dacă nu aţi mai fost recent pe situl Yahoo.com ar fi bine să o faceţi. Vă aşteaptă diverse noutăţi. Dar înainte de a discuta puţin despre acestea, vă invită să descoperiţi ceva: ce ascunde semnul exclamării de la Yahoo! Scrie mare şi roşu: Yahoo! Asiguraţi-vă că boxele sunt date la maxim (Doamne fereşte, glumesc!) şi daţi click pe semnul exclamării…

Yahoo

OK. După cum spuneam, dacă nu aţi mai fost recent pe situl Yahoo sus pe pagină o bandă albastră vă va întâmpina cu: „Bine ai venit pe nou-nouţul Yahoo! Este făcut pentru tine.” Lângă este un buton galben, „Take a quick tour”. Vă invit să daţi click: nu veţi fi duşi în altă pagină ci cu magia Ajax veţi afla pe loc noutăţile. Mie mi-a plăcut cel mai mult operativitatea pe care o dă setul de butoane din coloana din dreapta. Dacă sunteţi logat pe sit, ţinând mouse-ul deasupra butonului „Mail” – atât! doar deasupra – veţi putea trage un ochi dacă aveţi emailuri noi; dacă ţineţi deasupra butonului „Messenger” veţi putea vedea cine este online.

Yahoo! a lansat şi noua versiune a serviciului său foto, pentru moment în stadiul beta şi adresat doar americanilor. Yahoo! deţine Flickr dar servicul său Photos îşi menţine o existenţă separată, chiar dacă acum împrumută tot mai multe elemente pentru o mai mare interactivitate şi uşurinţă în manipularea fotografiilor. Însă până ce noi românii vom putea folosi noul Yahoo! Photos va mai trece ceva timp. Ca să nu ne plictisim putem da click pe semnul de exclamare din prima pagină de la Yahoo ;).

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Yahoo mi se pare mai tineresc … tinerii cam acest gen de navigare il cauta; operativ si cat mai user-friendly. Fain oricum!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *