O ofertă eggcepţională: 4GB!


Acum o lună mi-am cumpărat un dulap cu 550RON. După două săptămâni era la ofertă excepţională la 430RON. Mda. Şi pe net se pare că e bine să prinzi ofertele excepţionale. Iată una: 4GB spaţiu de depozitare online, dacă vă mişcaţi repede. Repede înseamnă până la 1 septembrie. Vizitaţi deci EggDisk.com.

EggDisk.com

Acum câteva cuvinte despre ofertă. Să începem cu minusurile. Spaţiul nu este accesibil prin FTP (precum oferta descrisă recent de 1GB), ceea ce înseamnă că singura modalitate de publicare este prin navigatorul web. Există apoi limitări la tipul fişierelor, fiind admise formatele: jpg, jpeg, png, gif, bmp, txt, mp3, wav, mov, wma, wmv, rar, zip, tar.gz, swf, xml, xspf, flv, m3u, asf, 7z, rm, esp, avim, flac, ogg, bsp, res, mdl, spr, wad, tga, doc, ppt, wrl, mp4, aac, pdf. Nu sunt admise de exemplu fişierele exe(cutabile) de exemplu, dar le puteţi oricând arhiva (zip sau rar).
Şi acum plusurile, nu neapărat mai numeroase, dar cu siguranţă mai cu greutate. În primul rând este vorba de 4GB! După 1 septembrie vor fi „doar” 2GB. Acum fişierele pe care le publicaţi pot fi de maxim 150MB. După 1 septembrie de maxim 100MB. Publicarea şi administrarea fişierelor este uşoară. Ele pot fi organizate pe directoare (foldere), ce pot fi private sau publice. Partea frumoasă este că fişierele pot fi referite (cu link) direct, deci puteţi folosi spaţiul de depozitare pentru imagini, fişiere audio sau video, pe care să le referiţi apoi din paginile Dvs web. În fine, am mai reţinut faptul că puteţi publica o arhivă zip de exemplu şi cere ca după publicare să fie „expandată”. Aceasta vă permite să publicaţi un fişier să zicem cu 30 de imagini: în contul EggDisk vor apărea cele 30 de fişiere direct, marcând doar „Extract zip files” înainte de publicare.

OK. Dacă citiţi acest articol şi acţionaţi înainte de 1 septembrie, 4GB sunt ai Dvs. Vă pot strica? Nu cred. Puteţi în aceşti 4GB publica fişiere care vă pot fi utile când vă deplasaţi, fiind accesibile de oriunde! Un cont se obţine în câteva minute (da, trebuie să indicaţi o adresă de email validă, aşa că folosiţi-o pe cea de „serviciu” – nu de la serviciu ci pe cea de serviciu).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. jtoth spune:

  Tocmai am vizitat site-ul http://www.eggdisk.com si din cate am inteles si am vazut, oferta s-a ridicat la 6 (SASE) GB spatiu online (pana la data de 1 septembrie). 6 GB 🙂 !!!

 2. radu.capan spune:

  Da, oferta EggDisk creste ca Fat-Frumos, ca-n basme nu alta! Intr-adevar, acum este vorba de 6GB, nu 4GB, cat era acum cateva ore, cand am redactat materialul… Maine vor fi 8GB? ;). Nu cred. Multumim de notificare!

 3. Mama …. ce treaba buna! Eu ma gandesc ca peste cateva luni vine si Google cu o chestei de aceasta si iar ii eclipseaza pe astialalti :), dar pana atunci e de luat in considerare.

 4. Multumesc Radu!

  Eu m-am inscris experimental pentru cei 6GB. Voi folosi aceasta resursa, dar voi avea intotdeauna si un al doilea loc de pastrare a fisierelor de interes: pe CD.

  Radu, cum le gasesti tu pe toate astea?

  Cu bine!

 5. radu.capan spune:

  Andrei, stau cu ochii pe diverse surse IT… pentru ca sa nu trebuiasca altii sa stea. Incerc sa selectez informatiile bune si utile pe care le aflu, le studiez si prezint. Gasesc aceeasi placere ca la stirile Catholica.ro: de a impartasi vestile bune.

 6. radu.capan spune:

  E 3 septembrie şi oferta specială „până la 1 septembrie” e tot valabilă. Se pare că încă nu au tras suficientă atenţie asupra lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *