Video-tutoriale despre WordPress


Folosirea de materiale video în situri web devine tot mai populară şi mai populară. Încă o dovadă ne-o oferă situl Tubetorial.com, care se prezintă a oferi „tutoriale (manuale) video pas cu pas pentru succesul tău online”. Deci aţi înţeles deja că tutorialele sunt legate exclusiv de spaţiul web.

Fiind însă luni, ziua dedicată CMS-urilor, aş dori să evidenţiez un material interesant: How to Score a Design for Your Website, o suită de sfaturi – în şase minute – despre cum să nu te îmbolnăveşti de gelozie pe design-urile altor situri 🙂 . Chiar dacă personal aş fi ales o altă voce pentru materialul video, conţinutul este foarte valabil şi prezentat cu dinamicitate. În esenţă autorul explică ce criterii trebuie urmărite în alegerea unei teme în mod concret pentru WordPress.

Da, WordPress este favoritul lor, ca şi al nostru şi al milioane de alţi oameni. Tocmai de aceea situl are şi un „serial” în şapte episoade, cinci deja disponibile spre vizionare: 7 Essential WordPress Hacks.

Vă invit să navigaţi pe Tubetorial.com, şi să vedeţi care teme vă interesează. Şi mai fac o invitaţie: dând click aici puteţi citi un interviu apărut astăzi, cu Matt Mullenweg, unul dintre „tăticii” WordPress-ului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. ioaaana spune:

    Pe mine m-ar interesa cum adaugh un filmulet, de pe youtube, de exemplu, sau o melodie, pe blog. Copii de pe youtube codul ala… si il pun intr-un articol pe blogul meu. Dau salvare… si cand ma uit pe blog, nici un filmulet, nimic. :-j

  2. radu.capan spune:

    @ioaaana: pentru inserarea filmuletelor in situri pe WordPress.com sunt cateva optiuni (diferite); totul este foarte bine explicat aici; este si un screencast explicativ; succes!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *