Legănături cu Sling


Jocul acestei săptămâni este online, deci nu aveţi chiar nimic de instalat. Doar trebuie să încărcaţi în navigator această pagină pentru a juca Sling. Joc antrenant, muzică bună, umor şi relaxare (mă rog, dacă legănările nu vă merg bine mereu şi vă enervaţi este problema Dvs, nu a jocului).

Jocul are şi o poveste, despre o lume care depinde de anumite elemente fundamentale, unul fiind furat de nişte fiinţe rele, venite – printr-o poartă a la Stargate – dintr-o altă lume. Bătrânul Geeza povesteşte cu umor situaţia, şi de altfel îl reîntâlnim periodic de-a lungul jocului (la finalul unor nivele). Sling, în mod involuntar pică drept voluntar 🙂 pentru recuperarea elementului pierdut. Cine este Sling? Creatura verde care are un singur „braţ” cu care se poate prinde de diverse puncte de pe tablă şi care se deplasează prin legănare. Da, este un joc care cere ceva îndemânare, dar personal nu l-am găsit a fi din categoria acelora care îţi provoacă frustrarea prin precizia milimetrică pe care trebuie să o ai. Dimpotrivă, deşi Sling se supune gravitaţiei, primele nivele sunt uşoare, evident complicându-se cu cât avansaţi mai mult.

Sunt în total 50 de nivele (şi trei stiluri de joc: uşor, normal şi greu). O prezentare a jocului găsiţi aici. Mai multe capturi din joc aici. Cum înaintaţi la noi nivele apar duşmani mai mulţi, diverse obstacole şi trasee mai ciudate de acoperit. Manevrarea se face cu mouse-ul, trăgând de Sling într-o direcţie sau alta. Dacă doriţi să se desprindă de un anume punct, daţi simplu click pe el. Nu am avut răbdarea de a parcurge toate cele 50 de nivele, dar nu este prea târziu. Jocul memorează nivelul la care aţi rămas, deci peste câteva zile puteţi să îl reluaţi, apropiindu-vă mai mult de obiectiv: salvarea planetei! Unde am ajuns eu vedeţi în imaginea de mai sus.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *