Meebo evoluează


Deschizând astăzi ca de obicei pagina Meebo (după cum scriam acum mai bine de o lună, folosesc curent acest sit în loc de programele Y!M şi MSN), am avut surpriza să văd un design mult îmbunătăţit. Din fericire nu este doar o schimbare de suprafaţă (aceeaşi Mărie cu altă pălărie), existând diverse îmbunătăţiri.

Să trecem deci în revistă noutăţile:

1) Un nou aspect vizual – am spus-o deja, ştiu. Dar chiar mă entuziasmează noul look.

2) Modul fereastră – cu un click pe iconiţa din dreapta sus a unei ferestre IM, aceasta „iese” din cadrul paginii, ca o fereastră nouă a navigatorului. Desigur, apoi puteţi apăsa din nou aceeaşi iconiţă pentru a reveni în pagina Meebo. Dacă nu merge, este poate pentru că navigatorul Dvs blochează ferestrele pop-up.

3) Managementul listei de prieteni cu mouse-ul – foarte uşor poţi să îţi aranjezi zecile (sutele) de prieteni în grupuri şi să tragi cu mouse-ul numele unui prieten în alt grup. Niciodată nu a fost mai uşor să faci ordine, mai ales când foloseşti Meebo şi în loc de Yahoo! Messenger, şi în loc de Google Talk, şi în loc de MSN…

4) Feţe-feţe – da, noul design este de fapt o nouă faţă (skin), şi autorii Meebo ne promit că vor urma alte feţe noi!

5) Deconectare individuală – acum este foarte uşor să te deconectezi de pe Yahoo! să zicem, rămânând conectat pe Google – conectările IM sunt tratate individual.

6) Istoria discuţiilor – arată şi ea altfel acum. Cred că totuşi îmi plăcea modul anterior. Probabil este însă chestiune de obişnuinţă.

7) Optimizări – fără prea multe detalii, ni se spune că Meebo s-a îmbunătăţit, oferind viteză şi stabilitate mult mai bune.

Iată o altă captură mai generică, cu pagina Meebo. Trebuie să recunosc, după noutăţile de astăzi sunt un mai fidel fan Meebo.

radu.capan

PS: Meebo vorbeşte ca de obicei româneşte; după ultimele actualizări însă unele texte par a nu fi traduse şi de aceea la configurarea conturilor veţi vedea de exemplu textul „undefined” la un buton. Probabil aceste mici scăpări se vor rezolva rapid.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Mihalache Cornel spune:

  Nu stiu ce se intampla incepind chiar de azi data la care scriu prezentul comentariu cu acest site! ori a pus Orange-ul „capastru” pe domeniul sau clasa de IP-uri a Meebo, ori Meebo are probleme serioase! Daca stie cineva ce se intampla, poate posteaza un comentariu pe aceasta tema.

 2. radu.capan spune:

  La mine a mers bine si in 8 si dupa (ma rog, cateva zile am lipsit). Inclusiv acum sunt conectat cu Meebo si totul e ok.

 3. maria spune:

  Foarte bun!

 4. Ella spune:

  Nu pot sa deschid pagina Meebo, aveti idee de ce?

 5. radu.capan spune:

  Eu sunt si acum (si am fost toata ziua) conectat cu Meebo si merge perfect. Deci cel putin serviciul este functional. De ce nu va merge Dvs nu am idee. Incercati o golire de cache si apoi logarea.

 6. laura spune:

  Mie inainte imi mergea meebo cand imi mergea shi messengeru da aqm nu mai merge nici mesengeru nici meebo. Ce sa fac?:D


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *