Windows Media Player 11


În urmă cu câteva zile, Windows Media Player a ajuns la versiunea 11. Acum două luni a fost lansat beta 2, dar gata!, a ieşit din beta: vă aşteaptă să îl descărcaţi (aveţi aici şi un link direct), dar atenţie, va cere verificarea licenţei sistemului de operare (evident, trebuie să fie Windows XP SP2). Am găsit şi un text pe web care afirmă că prin nişte setări în regiştri se poate instala WMP 11 şi fără WGA; nu am testat, având licenţă la sistemul de operare: dacă vă interesează sau aveţi probleme cu recunoaşterea licenţei, consultaţi materialul respectiv.

WMP 11 caută să recupereze terenul pierdut în faţă la produsul iTunes de la Apple. Personal, pentru românul care foloseşte player-ul… ca player, şi mai puţin pentru cumpărături online a albumelor pe care le ascultă, nu pot să evidenţiez nu ştiu ce îmbunătăţiri dramatice, decât o altă schimbare de look. Ca în celelalte versiuni, puteţi să vă organizaţi muzica de pe calculator pentru diverse căutări rapide. Puteţi extrage muzica de pe CD-uri audio, sau invers, transforma piese mp3 într-un CD-audio. Probabil designul cu nuanţe închise caută să se potrivească viitorului şi apropiatului în acelaşi timp Windows Vista. Mai multe chiar nu ştiu ce să spun, decât că fişierul de descărcat este de 24,6MB – dacă vă interesează, daţi drumul şi descărcaţi-l! Veţi avea nevoie în special dacă navigaţi cu Internet Explorer şi doriţi să vedeţi materiale video – exemplu: muzică pop.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jtoth spune:

    Ca aspect arata bine, insa trei probleme am intalnit dupa instalare: nu pot vedea filme de pe dvd-uri, nu pot arde CD-uri cu muzica si nu pot asculta radio de pe net cu WMP. Poate nu am cautat indelung la optiuni insa sunt niste minusuri destul de mari. Poate imi poate da cineva niste idei cum sa schimb situatia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *