Yahoo! Food ne face poftă


Yahoo! tocmai a lansat un nou sit: Yahoo! Food. Şi dacă nu am şti engleză, apetisanta captură de mai jos grăieşte – este un sit dedicat reţetelor culinare.

Evident, nu vă aşteptaţi ca Yahoo! Food să fie o simplă colecţie de reţete. Pe lângă reţetele organizate după diverse criterii (timp al zilei; alimente folosite; mâncare rapidă sau nu; pentru ce ocazie sau sărbătoare…), Yahoo! Food oferă sfaturi despre aranjarea unei mese, organizarea unei petreceri, informaţii despre restaurante (mda… pentru noi mai puţin relevante astfel de informaţii). Reţetele – pe care le puteţi evalua dându-le note sau scriind o recenzie – includ şi informaţii precum câte calorii, grăsimi sau proteine conţine respectiva mâncare (da… mulţi vor aprecia aceste informaţii). Fiecare pagină cu reţete are un buton de tipărire, putând opta pentru eliminarea (nu totală a) reclamelor din pagină. De asemenea puteţi să (vă) trimiteţi prin email o reţetă.

Dar cum astăzi textul şi imaginea (statică) devin tot mai banale, Yahoo! Food conţine şi o colecţie impresionantă de materiale video dedicate gătirii de bucate. Puteţi urmări deci modul de preparare a unor bucate, gătite de profesionişti. Înainte de a încheia, mai spun doar – pentru a lămuri ce caută Morgan Freeman în captura de mai sus – că Yahoo! Foods include şi interviuri, evident pe teme culinare, cu diverse celebrităţi.

Lectură plăcută şi apoi poftă bună!

PS: dacă limba engleză este o problemă… nici o problemă! există şi situri româneşti „echivalente”: vedeţi mai jos


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *