Din nou Vista Wallpapers


La sfâşit de august scriam despre un sit (de fapt cont Flickr) cu wallpaper-e din Windows Vista. Revin cu o altă legătură, tot cu wallpaper-e din Windows Vista, dar acum nu mai puţin de 67 (reţineţi că imaginile pe un cadru gri de fapt sunt galerii, deci dând click vă conduc nu la o imagine ci la o galerie de imagini)! Vă invit deci să vizitaţi secţiunea Wallpapers – Vista de la Neosmart.net. Dacă în articolul din luna august imaginile erau la dimensiunea maximă de 1024×768, cele de la Neosmart sunt şi mai mari, până chiar la 1920×1440.

Este greu de crezut că în această serie nu veţi găsi un wallpaper pe placul Dvs. Dacă totuşi acesta este cazul, încercaţi să „urcaţi” în galeria Neosmart la categoria Wallpapers: veţi găsi pe lângă Vista încă două categorii: Nature şi Mac OX S. La secţiunea Mac (cu 65 de imagini), am găsit de exemplu imagina de mai jos, disponibilă inclusiv la impresionanta rezoluţie de 2560×1600.

Nu ştiu cât timp se vor afla publicate toate aceste imagini (apropo, dacă doriţi să vedeţi tot ce oferă la capitolul imagini Neosmart, mergeţi pe chiar prima pagină a galeriei lor). Dar cât sunt, avem parte de o resursă frumoasă de wallpaper-e. Eu deja mi l-am schimbat 🙂 . Dvs?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. costicamanole spune:

    Super.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *