Păziţi-i pe somnambuli


Vă mai amintiţi de celebrii (într-o vreme) lemmings? Mi-am adus aminte de ei jucând astăzi Sandman, un joc flash (deci nu aveţi nimic de instalat) care seamănă din punct de vedere al misiunii: ca în vechiul Lemmings trebuia să conduceţi mici fiinţe (aici nişte simpatici somnambuli) de la o intrare la alta. Atât că în Sandman nu aveţi pe cine să puneţi ca opritor, sau să sape sau să zidească (oh, ce frumos era originalul), ci tot ce puteţi să faceţi se reduce la a ridica dune de nisip, apăsând butonul stâng al mouse-ului.

Somnambulii se mişcă non stop, dar sunt blocaţi de „treptele” de relief: aici interveniţi Dvs – cu mouse-ul puteţi umple colţurile pentru ca piticii să poată să urce şi să îşi continue drumul spre destinaţie. Sună simplu, dar nu este chiar aşa. În primul rând trebuie să aveţi uneori grijă să le blocaţi accesul în anumite direcţii, şi pentru aceasta trebuie să îi prindeţi cât de cât în grup compact. Există şi drumuri pe care dacă merg, somnambulii vor cădea şi muri. De la un anumit nivel jocul se complică suplimentar cu apariţia… coşmarurilor (personaje asemenea piticilor, dar negre, pe care le puteţi de asemenea devia din drumul lor presărând nisip).

Partea bună este că mai puteţi uita câte un pitic pe drum 🙂 – nivelul poate fi terminat chiar şi aşa. Când ecranul poate fi defilat, veţi sesiza apariţia unor borduri – ajunge să mutaţi mouse-ul sau să daţi click pe respectivele margini. Capturile de mai jos vă dau o idee despre grafica reuşită a jocului. Dacă vă este milă de bieţii somnambuli, săriţi-le în ajutor imediat!

 

 


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 2,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. antonia spune:

    Nu stiu ce sa zic, dar mie mi se pare interesant acest site.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *