Generator de mozaicuri


Cine nu ştie acele imagini care sunt formate din alte zeci de imagini mai mici? Dacă aţi dori să realizaţi pe bune aşa ceva, pe lângă foarfecă şi câteva zeci de reviste color, aveţi nevoie de ore multe, dacă nu zile. Sau puteţi folosi Image Mosaic Generator!

Iată mai jos un detaliu din imagine, ce dezvăluie mai clar imaginile mai mici folosite.

Generatorul de mozaicuri funcţionează cum nu se poate mai simplu: Dvs daţi (upload) o imagine, el vă dă (download) mozaicul. Desigur, durează câteva minute generarea unui astfel de mozaic, ţinând cont că imaginea rezultată este foarte mare (atât de mare încăt este bună chiar şi pentru tipărit). Acum câţiva ani am găsit un program gratuit care făcea ceva similar, dar trebuia să îi furnizez un director cu imagini mici, de o anumită dimensiune. Cu Image Mosaic Generator lucrurile sunt mult mai simplu: el preia aleator imagini din conturi Flickr (ridică unele probleme de copyright, dar cum imaginea originală este folosită la o dimensiune minusculă… nu cred că va obiecta cineva).

Încercaţi cu portrete, peisaje, ce doriţi. Unele vor fi mai reuşite, alte mai puţin, aşa că încercaţi. Iată imaginile demonstrative afişate pe prima pagină a generatorului de mozaicuri. Toate mozaicuri!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *