Firefox: Performancing 1.3.5


Astăzi a fost lansată versiunea 1.3.5 a extensiei Performancing for Firefox. Despre ce aduce nou versiunea 1.3.5 puteţi citi aici, în principiu fiind vorba de o versiune tranzitorie spre aşteptata versiune 1.4 descrisă aici. Astăzi fiind ziua dedicată CMS-urilor, noua versiune a venit cum nu se poate mai bine, pentru că, aţi ghicit, Performancing for Firefox este o extensie asemănătoare cu Deepest Sender, permiţând publicarea rapidă într-un CMS fără a mai lansa o altă aplicaţie sau a te identifica în secţiunea de administrare a respectivului CMS.

Dacă Deepest Sender se lansa ca o fereastră, editorul oferit de Performancing are mai multe forme de funcţionare. El poate fi lansat cu F8 (dacă tasta nu este „acaparată” de vreo altă extensie) sau cu click pe iconiţa cu un creion din bara de jos a navigatorului. Dacă daţi click dreapta aveţi opţiunile de lansare: Open in Tab (va deschide un tab nou, editorul fiind cât un tab întreg), Open in Windows (fereastră nouă, ca la Deepest Sender) sau Open în Browser (va ocupa o porţiune din tabul activ – acest mod vă permite să aveţi sub ochi o pagină web, despre care să zicem că scrieţi, sau de unde copiaţi, putând scala dimensiunea editorului Performancing).

Editorul vă oferă funcţiile clasice de formatare, vă permite să accesaţi ultimele articole publicate, să vă definiţi mai multe CMS-uri (da, suportă WordPress, precum şi Blogger şi altele). Permite şi publicarea de imagini din posturi. Din păcate nu permite fixarea datei textului de publicat. Puteţi comuta între editarea avansată şi editarea de bază (adică pe cod HTML). Este simplu de folosit, astfel că vă invit să îl studiaţi personal şi să decideţi dacă vă este util sau nu.

Facilitatea de „note” pe care o veţi sesiza dacă îl instalaţi este echivalentul la opţiunea de „draft” oferită de instrumente similare. Dacă aţi găsit un text interesant, în puteţi salva ca o notă, folosindu-l cândva, ulterior, într-un articol pe care îl veţi publica cu Performancing.

Dacă mai doriţi informaţii înainte de a instala extensia, faceţi turul de prezentare oferit chiar de Performancing.com.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *