Diverse teme WP noi


WPdesigner.com este un sit care oferă teme WordPress gratuite dar şi contra cost (desigur, pentru cei care comandă o temă specifică). În spatele sitului fiind o singură persoană, şi nu o echipă sau o comunitate, ritmul de actualizare (în special cu teme gratuite) nu este impresionant, dar merită să aruncaţi un ochi şi aici atunci când căutaţi o temă. Cea mai recentă temă a fost lansată ieri, dar captura de mai jos arată o temă lansată acum două zile: Web 2 Wannabe.

Am frunzărit toate temele lui Small Potato (dacă nu v-aţi dat seama singuri, autorul subliniază că nu este numele lui real) şi cu excepţia celui de mai sus nu prea sunt pe gustul meu. Dar gusturile sunt variate… Tot în 18 octombrie, ca şi tema de mai sus, a fost lansată o altă temă, de un alt autor: ZenPhotoThemes.com are de asemenea câteva teme WordPress. Vedeţi teme aici, iar mai jos am pus o imagine cu tema care mi-a plăcut mai mult:

Am ajuns şi la sfârşitul recomandărilor, cu un al treilea sit: WPThemePark.com. Am pus în continuare o captură cu trei teme, chiar ultimele. Prima este o temă de toamnă. Dar uneori vremea de afară mă face să cred că a venit deja iarna. Oricum, este elegantă, trebuie să recunosc.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *