Doar azi gratuit: Photo Toolkit 1.5


Intenţionam să scriu despre GiveAwayOfTheDay.com doar mâine, fiind ziua dedicată Windows-ului, dar programul oferit astăzi mă obligă să mă grăbesc. Aşa că iată pe scurt o introducere despre această extraordinară iniţiativă, de care merită să profităm cât va sta în picioare. Vă rog să citiţi cu mare atenţie pentru a înţelege bine gratuitatea!

GiveAwayOfTheDay.com porneşte de la următoarea idee: hai să îi facem pe toţi să câştige! Cum? Oferind în parteneriat cu firme comerciale programele lor gratuit. Cine ce câştigă? Situl câştigă trafic, iar trafic înseamnă bani – lămurit! Noi, vizitatorii, „câştigăm” un program gratuit – lămurit (mai puţin ghilimelele)! Producătorii de software câştigă publicitate, pentru că reclama la programele lor rămâne şi după ce expiră ziua gratuită pentru respectivul soft. Acum să intrăm mai în detalii: totuşi, chiar programul gratuit? Da: nu este vorba de soluţii aplicate de alte situri, care iau de exemplu screensaver-e comerciale, le împachetează cu ad-ware-uri şi le distribuie ca gratuite. Din acest punct de vedere, GiveAwayOfTheDay.com garantează că difuzează exact programul firmei şi cu licenţă (pentru uz necomercial). Dar… şi aici vine un enorm dar… un anumit program poate fi descărcat gratuit doar 24 de ore şi activarea lui se poate face doar în acele 24 de ore. Cu alte cuvinte, programul de ieri sau de acum o săptămână nu îl mai puteţi activa astăzi; sau dacă astăzi aţi descărcat un program gratuit, nu îl puteţi activa mâine pe calculatorul Dvs sau pe alt calculator. Activarea se face prin conectarea la internet şi acordă licenţă doar programului promovat în respectivele 24 de ore.

Am fost oare suficient de clar? Pe scurt: programul zilei la GiveAwayOfTheDay.com este gratuit, fără componente nedorite (ad-ware, spy-ware), dar trebuie instalat în perioada de promovare. Evident, dacă v-aţi instalat un program, îl folosiţi mai multe luni şi apoi reinstalaţi sistemul de operare… programul s-a dus, dar firma producătoare speră că v-a creat dependenţa şi a doua oară îl veţi cumpăra. Este o strategie win-win. Ba chiar win-win-win (noi-situl-programatorii). Ce programe sunt oferite? Nu vă aşteptaţi să găsiţi MS Office sau Adobe Photoshop!!! Sunt programe mici, de la screensaver-e şi mici jocuri la utilitare. Dintre ofertele remarcabile aş aminti: Frigate3 File Manager şi VicMan’s Photo Editor Pro. Pe sit citim astăzi (traduc evident): Atenţie! În ultimele zile am ajuns la nivelul de popularitate care ne permite să distribuim produse software de faimă mondială. Pregătiţi-vă pentru unele cadouri surprinzătoare în curând! La CNet.ro vom semnala programele mai speciale, dar la fel de bine puteţi să vă abonaţi prin email la respectivul sit sau să urmăriţi fluxul RSS pe care îl oferă.

Am terminat cu introducerea. Trecem la programul de astăzi. Atenţie: mai aveţi câteva ore să descărcaţi programul zilei: Photo Toolkit. Luna trecută a ajuns la versiunea 1.5 şi dacă îl luaţi astăzi aţi economisit 30usd. Odată instalat, programul vă va îmbogăţi meniul contextual din Explorer. Daţi click dreapta pe un fişier imagine şi veţi vedea un meniu suplimentar.

Dacă vizualizaţi o imagine cu Windows Picture and Fax Viewing veţi vedea exact funcţiile de mai sus adăugate ca un toolbar suplimentar. Funcţia de eliminare a ochilor roşii funcţionează impresionant pe imaginea mostră cu care vine programul (recunosc, nu am testat cu alte imagini). Funcţiunile oferite sunt impresionante. De la versiunes 1.5 s-au adăugat şi funcţii de „înfrumuseţare” (make up). Cu alte cuvinte dacă aveţi fotografia Dvs (sau a prietenei/soţiei) puteţi netezi tenul, albii dinţi, corecta punctele de pe faţă ş.a.m.d. 🙂 . Dacă nu aţi arătat niciodată ca cei de pe copertele revistelor, puteţi încerca cu acest program. Vă veţi amuza cu funcţiunile de caricaturizare (vă mai amintiţi de Distort?). Dacă doriţi să aflaţi mai multe înainte de a-l instala (atenţie la ceas!), vedeţi pe situl producătorului paginile Features, Quick Tour şi (mai ales) See examples.

Dacă aveţi deja un editor performant (şi legal), probabil Photo Toolkit nu merită prea multă atenţie, decât ca variaţie (şi ca integrare mai rapidă în Explorer). Nu uitaţi: este gratuit, dar doar dacă îl descărcaţi şi îl instalaţi astăzi! Interesaţi? Mergeţi la www.giveawayoftheday.com/photo-toolkit-15/.

Anunţaţi-vă prietenii despre situl amintit, sau mai bine despre acest articol de pe CNet.ro 😉 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Hmm … super fain programul insa spre tristetea mea aflu de el doar la o zi dupa oferta …

  2. radu.capan spune:

    A devenit gratuit, a se vedea un alt articol de pe acest sit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *