Tutoriale delicioase


Tutorialicio.us = tutoriale delicioase (da, aşa îşi explică chiar situl titlul)! Pentru cine? Pentru webmasteri şi webdesigneri, care vor găsi aici semnalate tot felul de tutoriale. Situl este recent, ceea ce înseamnă că încă nu are un conţinut foarte bogat. Dar se găsesc deja aici tutoriale de ordinul zecilor, şi după mine se vor găsi cu sutele în timp, ideea sitului fiind bună.

Ca tot mai multe situri, şi acesta este construit practic de vizitatori. Ei propun un tutorial pe care l-au descoperit undeva pe web. Alţi vizitatori îi dau note, şi dacă întruneşte un anumit punctaj, tutorialul se califică la afişarea în fluxul principal de pe prima pagină (dacă nu rămâne în secţiunea New, cât este nou). Un om poate urmări şi semnala cele mai bune tutoriale, dar cât de bine o poate face aceasta o comunitate de pasionaţi din diferite ţări şi cu diverse gusturi!

Da, Tutorialicio.us acoperă mai multe gusturi, de fapt teme. Se găsesc tutoriale pentru Photoshop, Ajax, Python, Ruby on Rails, JavaScript şi CSS. Partea bună este că dacă începeţi şi navigaţi pe legăturile oferite de sit ajungeţi de regulă nu doar la un tutorial, ci la situri de tutoriale, deci materiale… cât cuprinde! Eu m-am uitat la câteva tutoriale Photoshop şi am găsit multe lucruri interesante. Atenţie: de regulă tutorialele, chiar dacă prezintă lucrurile pe paşi, nu sunt tocmai pentru începători, pornind de la diferite premise (cunoaşterea programului Photoshop sau a elementelor de bază Ajax ori Javascript). Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Un tutorial interesant despre crearea unei imagini „din trecut” este prezentat aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *