Doar azi gratuit: Delivery King


În ultimele două zile programele oferite gratuit de GiveAwayOfTheDay.com cereau o folosire constantă (unul era de backup, altul tip agendă-alarmă), aşa că nu le-am recomandat, pentru că nu puteţi face o nouă instalare a lor, într-un alt moment. Dar iată că astăzi se oferă un joc, şi încă unul mic, pe care dacă peste o lună sau două îl veţi pierde prin reinstalarea sistemului de operare de exemplu, nu veţi resimţi mare pagubă. Delivery King este oferit de Aware.com, şi în momentul când scriu acest material mai sunt 20 de ore la dispoziţie pentru a-l descărca şi instala gratuit (dacă îl descărcaţi sau instalaţi după, nu va mai fi gratuit – pentru a înţelege conceptul de „gratuit” de la GiveAwayOfTheDay.com, citiţi aici).

Şi acum câte ceva despre joc. Are aproape 9MB şi poate fi descărcat de aici. (Repet: este gratuit dacă îl descărcaţi şi instalaţi până la ora 9AM a zilei de mâine, sâmbătă). L-am testat şi l-aş descrie ca un joc de îndemânare cu mouse-ul, cerând şi puţină strategie. Jocul are şi o poveste introductivă: aţi terminat liceul, urmează facultatea, dar până atunci aveţi nevoie de nişte bani. Aşa că vă hotărâţi să lucraţi ca distribuitor de mâncare. Nivele, 60 la număr, cresc ca dificultate. Pentru început aveţi de distribuit doar două feluri de mâncare, apoi tot mai multe. Trebuie să reacţionaţi cu viteză la solicitări, altfel ele dispar. Desigur, apar tot felul de bonusuri pe parcurs (precum pentru distribuţiile în serie la aceeaşi mâncare).

Pentru cei mici cred că este un joc bun pentru coordonarea între creier şi mână, pentru viteză. După cum spuneam, cu timpul trebuie să îţi dezvolţi şi anumite strategii de „delivery boy”. Pentru cei mai mari poate fi amuzant pentru câteva minute, o jumătate de oră… sau mai mult. Oricum, astăzi este gratuit. Instalându-l nu aveţi nimic de pierdut, doar ceva timp de distracţie. Programul va rămâne gratuit şi utilizabil pe calculatorul Dvs până când veţi reinstala sistemul de operare. Mai apoi, dacă veţi dori din nou jocul, va trebui să îl cumpăraţi.

 

PS: la instalare s-ar putea ca antivirusul pe care îl folosiţi să semnaleze un comportament de trojan – conform firmei Aware.com este vorba doar de un sistem de lansare a aplicaţiei asemănător. Personal nu am avut dubii să îl instalez, dat fiind că situl nu este unul anonim sau care să se preteze la aşa ceva. Dar evident, instalarea la orice soft este responsabilitatea Dvs.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *