Doar azi gratuit: Magic Ball 2


Grăbiţi-vă: până duminică dimineaţa mai puteţi descărca Magic Ball 2 gratuit! Şi merită! Desigur, dacă vă plac jocurile cunoscute ca „breakout”, în care cu o paletă şi o minge trebuie să spargeţi un zid. Doar că în Magic Ball, jocul tradiţional este radical îmbunătăţit. Avem deci o nouă ofertă GiveAwayOfTheDay, de care vă invit să profitaţi (mai aveţi 17 ore la dispoziţie din momentul publicării acestui articol). Pentru descărcarea directă daţi click aici.

Clone „breakout” sau „arkanoid” au tot apărut. Probabil aţi avut ocazia să jucaţi şi Dvs versiuni care trec din 2D în 3D. Dincolo de schimbarea de unghi există o schimbare serioasă de joc: acum nu ajunge să eliminaţi un singur nivel, structurile putând avea straturi suprapuse. În plus trecerea în 3D permite aşezarea pe planşa de joc a unor formaţiuni limitate doar de imaginaţia producătorilor. Bonusurile sunt de asemenea mult variate şi de mare ajutor (evident, nu toate! nu culegeţi tot ce cade!).

Dacă nu urâţi cumva genul acesta de joc, nu văd motiv să nu îl descărcaţi. Puteţi salva stadiul, aşa că puteţi continua oricând jocul. Dacă îl descărcaţi şi instalaţi astăzi, îl veţi avea gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare. Grafica nu este de nota 10… dar e gratuit.

 

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un „astăzi” relativ: de fapt din dimineaţa unei zile în România până a doua zi dimineaţa)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 4,45 din 5)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. AnD... spune:

  Cum pot sa dowloadez si eu jocul acesta??? Magic Ball 2

 2. radu.capan spune:

  Oferta specială GiveAwayOfTheDay pentru acest joc a expirat, dar îl mai găsiţi, ca trial, dând click aici. La 25 noiembrie 2006, cei care au citit atunci articolul l-au putut descarca gratuit. Acum insa nu mai este gratuit. Dar sunt zilnic oferite alte jocuri gratuite, tot de către GiveAwayOfTheDay.com.

 3. luca.erbasu spune:

  Eu sunt copil si am ajuns la nivelul 67 si mai am o tabla de deblocat si lam terminat . Imi fac mari planuri dupa ce o sa-l trec. O sa-mi instalez NFS MW.

 4. Violeta Paunescu spune:

  Este un joc super si m-as bucura sa-l am in calculator.

 5. sorin spune:

  Este un joc foarte frumos si foarte interactiv. Imi place foarte mult ; va rog sa il mai da-ti gratuit mai mult timp sa, il mai pot juca si eu.
  Va multumesc.

 6. radu.capan spune:

  Nu ţine de noi să îl dăm gratuit. Noi am semnalat doar o ofertă.

 7. popa adrian spune:

  As vrea cit mai multe jocuri gratis! De astea te plictisesti. Ricochet e un joc tare. Si magicball la fel. Va rog dati mai multe oferte!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *