Doar azi gratuit: Arxon


Oh, ce îmi plac jocurile de logică! Mie, soţiei, copiilor. Şi astăzi GiveAwayOfTheDay ne face face un cadou minunat: Arxon gratuit! Îl puteţi descărca de aici şi instala până la ora 10AM a zilei de mâine, luni. După aceea… l-aţi ratat. Doar dacă nu va apare ulterior din nou oferit gratuit, în altă zi.

Arxon este o combinaţie originală de mai multe jocuri clasice, dar fără să fie identic cu vreunul. Există de fapt trei jocuri încorporate în acelaşi joc. Primele două sunt similare (Adventure Game şi Endless Game), având ca scop realizarea de formaţiuni (unite pe latură) din cărăbuşi de aceeaşi culoare. Evident, varianta a doua, Endless Game, este fără limită de timp, deci este excelentă pentru copii sau pentru puţină practică. De pe oricare din cele patru laturi ale careului puteţi împinge un cărăbuş, dacă în urma introducerii lui undeva pe tablă se realizează o formaţiune validă (odată formată, dispare). Dacă nu aveţi nici o idee, aveţi mereu jos butonul de Hint. Există şi variaţii, de exemplu cărăbuşi cu forţă de penetrare mai mare, care împing în linie doi sau chiar trei confraţi, nu doar unul. De asemenea sunt cărăbuşi-bombă şi cărăbuşi blocaţi (de pânza de păianjen). Diverse ingrediente pentru a face jocul mai provocator!

Al treilea joc inclus în Arxon este Logic Game, care se foloseşte tot de o tablă şi tot cărăbuşi, dar acum ideea este alta: pe fiecare celulă de o culoare să fie un cărăbuş de aceeaşi culoare! Pentru fiecare joc există un tutorial care vă explică pas cu pas cum trebuie să jucaţi. În plus grafica este excelentă şi muzica crează atmosfera. Ce v-aţi putea dori mai mult, de la un joc gratuit? Aveţi 23 de ore la dispoziţie din momentul publicării acestui articol pentru a instala şi activa jocul gratuit. Succes!

 

 

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *