Firefox: Autohide


Unele lucruri nu vin chiar când ai nevoie. Azi-dimineaţă constatam cu tristeţe că Firefox nu permite asemenea lui Internet Explorer ca la apăsarea tastei F11 full screen să fie chiar full screen. Aveam nevoie pentru a arăta o aplicaţie web şi nu doream ca pe ecran să mai fie şi altceva decât pagina web. Am căutat pe Mozilla la extensii, dar fără succes.

Acum însă, pe unul din blogurile pe care le urmăresc a apărut la „descărcarea zilei” (download of  the day) tocmai extensia dorită! La această adresă găsiţi extensia Autohide, care, după cum vedeţi şi mai sus, „curăţă” complet ecranul de orice urmă de navigator.

Extensia are şi posibilitatea configurării, putând alege ce să se păstreze şi ce nu pe ecran la trecerea în modul full screen. De asemenea puteţi defini comportamentul autohide pentru anumite părţi ale navigatorului (de exemplu bara cu taburi). Ce mi-aş putea dori mai mult? Să o fi descoperit azi-dimineaţă! Autohide tocmai s-a adăugat la lista mea favorită de extensii FF.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 1,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Intr-adevar foarte practica aceasta extensie. Parca imi este mai usor acum sa citesc unele articole pe CNet.ro sau din alte ziare si bloguri. Cat timp navighez pe acelasi sit este un deliciu, si acum cand scriu acest comentariu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *