Generatoare de avertismente


Este o modă tot mai răspândită aceea a generatoarelor online. Aţi auzit vreodată de situl WarningLabelGenerator.com? Situl, care se laudă să fi produs de acum un an peste un milion de etichete de avertizare şi care pare a avea mereu online câteva sute de oameni generând astfel de imagini-etichete, vă poate ajuta să vă faceţi un grafic ca cel de mai jos în doar patru paşi (în primii trei alegeţi designul general, elementul grafic din stânga, respectiv scrieţi textul; în al patrulea pas daţi doar click). Hmmm… cum poate fi util? Nu ştiu, într-o pagină web poate.

Dar am găsit apoi un sit mai complex: Online-Sign.com. Pe scurt: dacă doriţi să generaţi pentru web grafice ca mai sus (vedeţi situl indicat, pentru că paleta de ingrediente este mai largă), folosiţi WarningLabelGenerator.com; dacă doriţi însă pentru tipar, folosiţi Online-Sign.com. Noroc că băiatul meu este prea mic, pentru că dacă ar citi despre acest sit, probabil şi-ar tipări rapid un avertisment pentru uşa de la cameră: „Teritoriu interzis părinţilor!”.

Acest al doilea sit mi-a plăcut mult. Lucrează practic cu o interfaţă combinată Flash-PDF, putând genera rezultate pe care să le tipăriţi chiar şi pe format A2 (de 4 ori A4)!!! Poate fi folosit, şi probabil aşa se întâmplă cel mai des, de poantă, pentru a face nişte afişe amuzante cu avertismente, dar la fel de bine poate fi folosit foarte serios, de exemplu în organizarea unor evenimente (atenţie la scări, spălaţi-vă pe mâini, nu intraţi aici, ş.a.m.d.). Paleta de opţiuni este incredibil de mare, folosirea uşoară, iar rezultatele sunt într-adevăr utile prin tipărire (desigur, puteţi şi folosi ca imagine pentru web, capturând pagina PDF). Un afiş poate fi configurat direct din aplicaţia Flash pentru a include 1, 2, 4, sau 8 din avertismentele pe care le-aţi creat pe o singură pagină.

Dacă întâmpinaţi probleme, verificaţi că aveţi instalate cele necesare pentru Flash şi Adobe (se găsesc legături în sit, în coloana din stânga, jos). De asemenea citiţi tot de pe sit diferite materiale ajutătoare. Important (şi nu prea): toate fişierele PDF produse de Online-Sign.com includ o mică semnătură. Un preţ mic pentru un serviciu gratuit (şi la urma urmelor cu un editor grafic… puteţi curăţa şi apoi tipări). Acum dacă mai vine o petrecere sau un eveniment, ori pur şi simplu doriţi să puneţi prin casă sau la serviciu nişte avertismente haioase, ştiţi de unde să începeţi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Un generator mai special, de semnaturi, puteti gasi la adresa: http://www.mylivesignature.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *