Doar azi gratuit: DiskInternals Uneraser


O altă ofertă gratuită de la GiveAwayOfTheDay.com: programul Uneraser (descărcaţi de aici) de la DiskInternals. Dacă îl descărcaţi şi instalaţi până mâine, 29 noiembrie a.c., ora 10AM, va fi gratuit (în termenii lămuriţi la finalul articolului). După aceea vă costă… 40usd.

De ce aţi avea nevoie de un astfel de program, când Windows-ul oferă de la sine unele instrumente pentru recuperarea unor fişiere şterse? Motivele ar fi multe. În primul rând Uneraser se laudă cu nişte tehnologii „unice”, care depăşesc orice alte programe, deci inclusiv ceea ce oferă sistemul de operare. Apoi programul vă oferă posibilitatea să recuperaţi fişiere nu doar de pe harddisk-ul Dvs, ci şi de pe dischete (mai foloseşte cineva?), unităţi mobile, carduri de memorie de la aparate foto… Probabil acest program ne lasă pe toţi destul de indiferenţi, până când într-o zi o unitate „moare” şi ne-am dori ca pe un (alt) calculator să fi avut instalat acest program pentru a recupera cât mai multe date.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *