Vreţi wallpaper-e? Trei resurse!


Internetul este un loc plin de imagini absolut superbe. Aş putea sta ore întregi uitându-mă fascinat la fotografii din natură. Prima resursă pe care v-o recomand conţine câteva zeci de fotografii la diferite rezoluţii (de la 800×600 la 1600×1200). Ryan Rahn a ales cele mai frumoase fotografii ale sale şi le oferă ca wallapaper-e. Le puteţi găsi la această pagină.

Fotografiile lui Ryan sunt diferite: de la peisaje la insecte şi animale mici, de la flori la clădiri şi obiecte. O galerie mai specializată ne-o oferă Lord V. Vizitând această pagină veţi găsi 627 de fotografii (da, aţi citit bine) toate având în comun apa, de la picătură până la gheaţă. Sunt fotografii absolut superbe, din păcate nu toate în dimensiune potrivită pentru wallpaper, dar le puteţi folosi aşa cum sunt sau mai ajusta cu un editor grafic. După cum vă daţi seama din imaginea de mai jos, galeria de sute de fotografii este publicată pe Flickr. Dacă nu aţi mai fost vreodată pe acest sit, un singur sfat: după ce aţi dat click pe o imagine mică, vedeţi deasupra ei în stânga o lupă şi textul „All sizes”. Daţi click acolo şi ulterior veţi putea alege dimensiunea dorită.

Rămânem la Flickr dar nu 100% în spaţiul fotografiilor din natură. Am mai recomandat deja două resurse de wallpaper-e Vista (vedeţi legăturile de jos), mai încape şi a treia, mai ales că nu coincid. Vizitaţi această pagină unde sunt 92 de wallpaper-e Vista, unele la rezoluţii chiar foarte mari, altele la rezoluţii… normale. Brajeshwar, „culegătorul” acestor wallpaper-e, a făcut „gafa” să le ofere şi într-o arhivă toate (excelent, nu?) pe blogul său propriu. Vizitaţi această pagină pentru a vedea dacă le mai oferă ca arhivă (dacă da, cu un zip de 29MB aţi luat imaginile, dar nu par a fi toate). De ce „gafă”? Pentru că, aşa după cum putem citi pe blogul lui, generozitatea i-a atras mulţi vizitatori şi lăţimea de bandă oferită de serviciul de hosting i se topeşte de la o zi la alta. Dacă sunteţi interesaţi, descărcaţi-le cât mai rapid, deşi probabil dacă va întâmpina probleme din cauza lăţimii de bandă le va publica altundeva pe web (şi atunci tot în blogul lui veţi găsi legătura). Pe blogul lui mai găsiţi încă o arhivă, cu completări furnizate de altcineva la ce a oferit el.

Dacă vă descărcaţi mai multe imagini, nu uitaţi că le puteţi alterna automat cu programul Wallperizer, despre care am scris recent. OK, v-am recomandat surse cu sute de imagini. Aveţi de unde alege. Succes! (Dacă mai ştiţi resurse, recomandaţi-le prin facilitatea de comentarii.)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *