Doar azi gratuit: Winter Night 3D Screensaver


Astăzi GiveAwayOfTheDay.com oferă gratuit un screensaver. Producătorul este Astro Gemini Software, şi în orice zi din trecut sau din viitor v-ar costa cam 16usd. Astăzi însă este gratuit descărcându-l şi activându-l de aici. Mai aveţi vreo 20 de ore la dispoziţie.

Screensaver-ul ne introduce într-o atmosferă de basm (susţinută de o muzică plăcută), un orăşel ca în capturile de mai sus şi de mai jos. Camera se plimbă pe deasupra orăşelului şi pe străzi, printre case. Puteţi seta „intensitatea” ninsorii, iar dacă placa video nu duce prea mult, puteţi scoate umbrele care dau un plus de realism. În contextul sărbătorii care se apropie tot mai mult, acest screensaver vine numai bine! (Screensaverul foloseşte un manager propriu: dacă firewall-ul vă semnalează – el încercând să scrie ceva în regiştri pentru a porni odată cu sistemul de operare – şi doriţi să îl blocaţi, nici o problemă, screensaver-ul tot va funcţiona.)

  

 

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. sebestean spune:

    Foarte frumos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *