Momentul (cu) Flickr


Flickr.com reuneşte sute de mii, poate milioane de fotografii. Amintiri ale atâtor mii de oameni! Cu o aşa resursă de fotografii, aplicaţiile nu au întârziat să apară. Cineva s-a gândit să captureze momentul cu Flickr Time: The Moment. După cum vedeţi în imaginea de mai jos, aplicaţia flash construieşte din fotografii un ceas, în colţul dreapta-jos fiind schimbate periodic fotografii ale „momentului” (dacă ţineţi mouse-ul peste ea, va apare întreagă).

Din prima pagină puteţi indica două taguri pentru selecţia tematică a fotografiilor folosite la ceas. Dacă nu indicaţi nimic, vor fi folosite orice fotografii publicate pe Flickr.com. Desigur, cu o conexiune dial-up nu sunt şanse prea mari să vedeţi ceasul funcţionând. Cu o conexiune bună însă, puteţi opta pentru afişarea ceasului pe tot ecranul (full screen) – veţi avea un ceas foarte original! Probabil vom vedea cândva şi un screensaver construit pe această idee, dacă nu ar fi probabil problema consumului de lăţime de bandă (bandwidth), aducând 80 de fotografii pe minut de pe Flickr.com.

Ar fi frumos ca o următoare versiune a ceasului să îţi permită să setezi să folosească doar fotografiile din contul tău. Probabil până atunci aşa ceva s-ar putea obţine definindu-ţi nişte taguri unice pentru propriile fotografii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *