Fă o pauză. Mergi pe eJocuri.ro


Ieri am avut o frumoasă surpriză să descopăr situl eJocuri.ro, un excelent sit de jocuri online. Şi de fapt nu numai online (la secţiunea Extra găsiţi câteva care le puteţi descărca, sub formă de arhive cu un fişier executabil în interior.)

eJocuri

Situl reuneşte zeci de jocuri, multe probabil cunoscute Dvs deja de pe alte situri (fiind oferite de „clasici” ai genului, gen Miniclip.com). Dar am avut surpriza să descopăr şi jocuri româneşti. M-am gândit iniţial (punând răul înainte) că sunt poate jocuri străine decompilate şi traduse. Dar nu îl au străinii nici pe Manole, nici Casa Poporului, nici pe Năstase cu ale lui ouă: sunt evident jocuri româneşti.

Cum ne-am aştepta, jocurile sunt împărţite pe categorii (Sport, Acţiune şi aventură, De gândire, Împuşcături şi De masă). De asemenea scorurile sunt memorate de sit (desigur, punctajele mari), existând deci topuri ale jucătorilor. Dacă aveţi 5 minute şi doriţi să vă relaxaţi, eJocuri este la doar un click de Dvs! Dintre jocurile încercate până acum, cel mai mult mie mi-a plăcut Horsey Racing, din care am pus mai jos o captură:

ejocuri2.jpg

Situl eJocuri.ro oferă şi jocuri pentru integrat în propriul sit. Pentru moment nu sunt foarte multe, eu mai mult ca demonstraţie incluzând mai jos unul:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. oyku spune:

    Va multumesc la toti.

  2. dany spune:

    Dupa cum a spus radu capan, acest site este foarte frumos, cu foarte multi membrii si foarte multe jocuri. Eu sunt doar un jucator al acestui site (ejocuri).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *