De relaxare: Unde-i bila?


Fiind în ultima lună din an, presupunem că am lucrat destul 11 luni pentru a ne relaxa ceva mai mult. Aşa că în această lună vom publica sperăm cu o frecvenţă mai mare câte un joc flash, cel puţin atât timp cât vom găsi pe web joculeţe frumoase.

Primul joc ales aminteşte de ceva ce se practică pe la colţuri de stradă, de „profesionişti” care jegmănesc fraieri. Dar trecând peste aceasta, jocul este într-adevăr bun pentru antrenarea memoriei vizuale. O bilă se află ascunsă sub una dintre (presupun) jumătăţile de coajă de nucă de cocos. Iniţial vedeţi unde, dar apoi „capacele” sunt schimbate cu o viteză tot mai mare. Eu am ajuns la sume exorbitante (ah, de-ar fi şi în realitate), şi nefiind un gamer pasionat deduc că jocul este foarte simplu. Poate de aceea veţi dori fie să îl încercaţi de relaxare, fie să îi lăsaţi pe cei mici puţin la calculator, să vedeţi cum se descurcă.

Prea multe explicaţii nu se cer: trebuie să pariaţi o sumă de bani, pe care o câştigaţi sau pierdeţi, după cum găsiţi sau nu bila. Începeţi cu 100 de dolari, pe care îi puteţi înmulţi foarte uşor. Trebuie doar să urmăriţi atent dansul capacelor de cocos, ţinând minte sub care este bila. Vă prindeţi în joc?

Dacă doriţi să jucaţi acest joc în fereastră întreagă daţi click aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *