Doar azi gratuit: Save Flash


Încă o ofertă interesantă de la GiveAwayOfTheDay. Astăzi este vorba de un utilitar bine de avut: Save Flash, care poate fi descărcat şi instalat astăzi gratuit (de aici), altfel costă 20usd. Atenţie, la activare (spre deosebire de celelalte oferte pe care le-am instalat) se cere acum un pas suplimentar: copierea în clipboard a unei chei de înregistrare, pe care o „lipiţi” (paste) ca şi cheie de înregistrare (în aplicaţia Save Flash mergeţi în meniul Help, apoi Registration).

Pentru cei care încă nu au intuit ce face Save Flash, ei bine, salvează flash-urile pe care le găsiţi în timpul navigării pe internet. Dacă daţi click dreapta pe un flash veţi vedea că în meniu s-a adăugat Save with SaveFlash. Există şi alte modalităţi de a salva un flash dintr-o pagină web. Programul adaugă o nouă bară în Internet Explorer, de unde dând click pe icoana respectivă puteţi salva flash-urile din pagină. Sau dacă ţineţi mouse-ul peste un flash, va apare o icoană invitându-vă să salvaţi (în testele mele nu a apărut întotdeauna, dar tocmai de aceea există mai multe variante de a salva).

De ce aţi salva fişiere flash? Astăzi pe internet se găsesc tot felul de lucruri simpatice în flash: de la clipuri muzicale la jocuri şi multe altele. Salvându-le local le puteţi avea pentru totdeauna, un navigator modern sau un player flash putând să le deschidă fără să mai reveniţi pe situl original.

Save Flash funcţionează doar cu Internet Explorer, ceea ce m-a dezamăgit. Am încercat încărcând o pagină în Firefox într-un tab IE (cu IE Tab), dar tot nu a mers. Oricum, utilizatorii de Firefox nu trebuie să dispere. Există o extensie care face gratuit cam ce face şi Save Flash, dar nu cu atâta stil: Download Embedded va afişa o săgeată roşie semn că a găsit o componentă „embedded” (încorporată) în pagină, gen fişier SWF. Descărcarea fişierelor flash se poate face apoi cu un click. Repet: nu cu atâta stil cum o face Save Flash.

Vreţi să vedeţi nişte flash-uri simpatice? Iată câteva legături:

concert cu cai
iepurele care confundă mouse-ul cu un morcove
omul din întuneric

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *