De relaxare: Winter Bells


În luna decembrie ne-am propus să semnalăm cât mai multe jocuri (de regulă flash). Astăzi m-am oprit la Winter Bells, un simpatic joc în care mânuiţi un iepuraş, urmărind să sară de pe clopoţel pe clopoţel, cât mai sus. Eu am ajuns la vreo trei mii de puncte, deloc mult, pentru că jocul cere şi îndemânare şi noroc. Altfel de trezeşti fără clopoţei sub iepuraş, care cade liber… Pe lângă grafica frumoasă, muzica este absolut o plăcere să o asculţi – am lăsat minute în şir jocul să meargă, pentru muzică.

Vestea bună este că producătorul lui Winter Bells are de fapt mult mai multe jocuri, publicate la Orisinal.com (da, Orisinal, nu Original). Dintre multele jocuri, eu m-am amuzat cu Milk the Cow şi The Pond, apreciind din nou fundalul sonor de calitate. Mă voi uita în tihnă şi pe celelalte jocuri.

Dacă tot veţi vizita acest sit, vă recomand să mai vizitaţi unele secţiuni.

De exemplu are o pagină dedicată… ploii: din nou o muzică plăcută plus o animaţie flash, o simulare a ploii.

O profesională prezentare în flash a sitului găsiţi în pagina trailer.

În fine, din meniul din partea de jos a paginii veţi putea ajunge şi la o pagină cu wallpapere (nu pot oferi link direct fiind vorba de o fereastră pop-up).

Şi uite aşa am pornit să mai recomand un joc şi am dat de câteva zeci de jocuri şi de alte materiale interesante. Navigare plăcută!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Makavelis spune:

    Cand eram in liceu stiam de acest site „Orisinal” si de atunci nu mai imi aduceam aminte cum ii spune. Multumesc mult! 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *