Doar azi gratuit: Remote Desktop Control & Mahjongg Artifacts


GiveAwayOfTheDay.com oferă astăzi gratuit un program (Remote Desktop Control) şi un joc (Mahjongg Artifacts). Nu am ajuns să le instalez şi probabil nici nu îmi voi instala de acum încolo fiecare program sau joc, pentru a vi-l prezenta: în câteva luni calculatorul meu ar avea regiştrii supraîncărcaţi. Dar cel puţin jocul am de gând să îl instalez. Aveţi şi Dvs 23 de ore la dispoziţie pentru descărcare şi instalare (23 de ore de la apariţia online a articolului).

Remote Desktop Control este util dacă de exemplu aveţi un calculator acasă şi altul la serviciu şi doriţi să vă conectaţi de pe unul pe altul (aţi uitat acasă / la serviciu un fişier de care aveţi nevoie la serviciu / acasă).

Windows XP are un client instalat pentru aşa ceva, pe care eu îl folosesc aproape zilnic pentru a mă conecta pe alte calculatoare. Programul oferit astăzi are însă avantajele lui faţă de soluţia integrată gratuit în sistemul de operare. Că acestea sunt avantaje sau doar reclamă, nu mă pot pronunţa. Pe GiveAwayOfTheDay.com găsiţi programul aici şi îl puteţi descărca de aici.

Şi acum să trecem la a doua gratuitate a zilei: un joc mahjongg. Personal îmi plac mult astfel de jocuri, iar acesta pare a avea ingredientele cunoscute: nu doar jocul clasic (cu diverse layout-uri şi tileset-uri), ci şi integrarea lui într-o poveste, care face jocul mai captivant şi miza mai realistă. Dacă vreţi să vedeţi capturi din joc, mergeţi aici: pe mine m-au convins. Pun şi eu câteva, dar de dimensiuni mai mici:

Pe Game.GiveAwayOfTheDay.com, jocul îl găsiţi aici şi îl puteţi descărca direct de aici. Distracţie plăcută!

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. radu.capan spune:

    Observaţie post-instalare la joc: muzica este superbă, grafica la fel, dar pare activ doar modul Quest nu şi cele Classic şi Endless. Un minus mare, dar în urma căruia rămân tot cu un joc superb, cu o miză incitantă: găsirea artifactelor!

    Ups, revin: după ce avansezi puţin în modul Quest se activează modul Classic. Probabil mai încolo se activează şi modul Endless. Este absolut minunat jocul (pentru fanii genului).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *