Ho ho ho! schimbări la limitele Flickr


Flickr face un frumos cadou de sărbători celor care îşi ţin sau vor să îşi ţină fotografiile la ei. Noutăţile au fost făcute publice ieri, pe blogul dezvoltatorilor lui Flickr.

Pentru cei care au conturi plătite la Flickr bucuria este că limita de 2GB transfer lunar a fost anulată complet. Este oare aceasta o bucurie? Are cineva nevoie să publice peste 2GB fotografii lunar? Mă îndoiesc. Oricum, conturile plătite au alte facilităţi pentru care merită într-adevăr să plăteşti. (Chiar şi pentru un român, 64RON anual nu mi se pare prea scump. Doar card să ai!)

Vestea cea mai bună cred că este pentru utilizatorii conturilor gratuite de la Flickr. Pentru aceştia, vechea limită de 20MB lunar a fost mărită de… cinci ori, adică la 100MB. Dacă vreţi să citiţi despre limitele actuale la Flickr, vă invit să mergeţi aici: www.flickr.com/help/limits/. Făcând nişte calcule aproximative, în caz că nu puneţi în contul Flickr fotografiile direct din aparatul foto (adică de dimensiuni de 1, 2… 5MB, ci să zicem de 500KB), v-ar putea ajunge să publicaţi circa 200 de fotografii lunar. Mai mult decât suficient pentru utilizatorii cu pretenţii uzuale.

În fine, o ultimă observaţie: după cum probabil ştiţi, la fotografiile dintr-un cont Flickr se pot adăuga note pe fotografii. Dacă adăugaţi o notă cu text ho ho ho hat va apare acolo o căciulă de Moş Crăciun, iar dacă scrieţi ho ho ho beard va apare, evident, o barbă de Moş Crăciun. Vă puteţi distra mai bine pe seama unor fotografii cu Pikipimp.com.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *