Doar azi gratuit: Cartoon Xonix


Ofertele gratuite din ultimele zile de la GiveAwayOfTheDay.com nu au fost prea strălucite. Nici oferta de astăzi nu ar fi neapărat notabilă, dar totuşi jocul este măcar de un stil diferit de cele de până acum. Ca program, astăzi puteţi descărca şi instala gratuit Able MIDI Editor, iar ca joc Cartoon Xonix. Acesta poate fi descărcat direct de aici, are 7MB şi în mod normal costă 15usd. Personal nu aş da aceşti bani pe joc.

Carton Xonix îi va pasiona pe copiii Dvs – dacă îi aveţi şi dacă sunt maxim în primele clase. Cei mai „bătrâni” vor înţelege tipul de joc dacă spun Volfield. (În paranteză fie spus, am căutat astăzi să dau de Volfield. După mai multe săpături pe net l-am găsit aici, dar din păcate la mine, sub Windows XP, nu a funcţionat – se lansează dar „personajul” nu răspunde comenzilor de deplasare decât aleator.) În Carton Xonix trebuie cu ajutorul unui trenuleţ să dezveliţi imagini din desene animate celebre. Trebuie cu trenuleţul să „tăiaţi” porţiunile ce acoperă desenul animat, dar trebuie să vă feriţi de diferiţii duşmani de pe tablă (nu doar să nu atingă trenul, dar nici şina lăsată în urmă). Grafica nu este extraordinară, dar, repet, pentru cei mici va fi OK.

   

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *