Adio 2006!


Anul 2006 se încheie în câteva ore. Nu am început monitorizarea sitului cu Google Analytics decât de prin aprilie se pare, dar graficul de mai jos arată că în ultimele două luni din 2006 am avut cam 35.000 de pagini încărcate pe lună în urma vizitelor Dvs.

Datele sunt confirmate şi de StatCounter.com, care oferă în ultima zi din 2006 următorul grafic pentru acest an. O creştere de aproape +75% faţă de ianuarie!

În fine, şi o a treia sursă, pentru siguranţă: SiteMeter.com. Grafice asemănătoare, indicând un sfârşit de an bun pentru CNet.ro!

 

Mulţumim tuturor vizitatorilor! Vă invităm să ne vizitaţi şi în 2007, dar nu singuri ci cu prietenii Dvs. Spuneţi-le despre articolele noastre, desigur în special când găsiţi un articol care vă interesează, care i-ar interesa mult.

Acestea fiind spuse, punem punct anului 2006. Vă dorim ca 2007 să NU vă aducă viruşi, reinstalări nedorite, probleme, pierderi de date, controale şi altele 🙂 . Vă dorim ca 2007 să vă aducă în schimb linişte, siguranţă în navigare, multe programe gratuite care să vă ajute în activitate şi jocuri să vă mai descreţiţi frunţile. După puteri, vom contribui noi, măcar prin semnalări, la aceste urări. Urmăriţi-ne doar…

LA MULŢI ANI!

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *