De relaxare: Cum staţi cu matematica?


BlueBug Games are un joc care recunosc că mi-ar place să îl am: AddEmUp. La această concluzie am ajuns după ce m-am jucat cu versiunea online, desigur incompletă. De fapt din diferitele moduri de joc, în versiunea online (inclusă şi mai jos) doar modul Clasic este disponibil.

Jocul mi s-a părut original şi inteligent: pe o tablă cu numere trebuie să aşezi alte numere, care îţi vin pe rând. De exemplu îţi vine un 7: trebuie să găseşti un loc liber unde poţi pune cifra astfel ca cifrele existente în jurul acelui loc liber să dea suma 7. Dacă găseşti şi pui unde trebuie, cifrele dispar, eliberând tabla (da, acesta este scopul final al jocului); altfel cifra pusă pe tablă rămâne pe tablă. Dacă nu am fost clar, nici o problemă, jocul se explică singur.

Există şi nişte piese speciale (utile de regulă la final, pentru curăţit tabla), care aruncă în aer cifrele (dimprejur sau instanţele unei anumite cifre) sau le amestecă.

Distracţie plăcută!

A! O variaţie interesantă am găsit pe Miniclip.com, dar în cazul meu sunt ceva probleme cu afişarea unor caractere (apar ca şi pătrate) ce fac jocul… nejucabil. Dar poate la Dvs nu apare această problemă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *