BowMaster Prelude


BowMaster Prelude este un joc reuşit pe care îl puteţi juca în navigator (cu versuni mai noi fără nici o problemă) dând click aici. Jocul ne duce în vremuri medievale, când două împărăţii (reprezentate prin două castele) se războiesc. Obiectivul fiecărui nivel este fie să distrugeţi toţi luptătorii împărăţiei adverse, fie (dacă aveţi trupe) să capturaţi steagul duşmanului. Aveţi de mânuit propriul arc (vedeţi cercul verde) trăgând de acolo cu mouse-ul şi stabilind astfel direcţia şi viteza săgeţii (există de fapt patru sisteme de tragere – vă recomand să mergeţi la opţiuni şi să începeţi cu „auto-ţintire”). Dacă pare banal, să ştiţi că nu este aşa. Trupele duşmane nu pierd vremea ci se apropie şi, în timp ce cu cât sunt mai aproape cu atât sunt mai uşor de distrus, cu cât sunt mai aproape cu atât sunt şi mai periculoase! În plus armele sunt de diferite tipuri şi după fiecare nivel veţi putea şi Dvs să cumpăraţi arme sau trupe, ceea ce face jocul mai captivant.

bowmaster1.jpg

Muzica devine de la un moment dat repetitivă (orice boxă are un buton de oprit), dar susţine bine jocul. Vă recomand să citiţi Help-ul inclus în joc dacă doriţi să avansaţi în el, conţinând explicaţii şi sfaturi utile. Ca să jucaţi, repet, daţi click aici.

bowmaster2.jpg

bowmaster3.jpg

bowmaster4.jpg

bowmaster5.jpg

Jocul salvează nivelul la care aţi ajuns. Se pot adăuga profile, ceea ce înseamnă că poate fi jucat de mai mulţi, fiecare păstrându-şi nivelul şi opţiunile personale. Dacă doriţi să vă lăsaţi copiii să se joace, setaţi nivelul de sânge la zero (şi bineînţeles setaţi pe easy).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. -Hawkeye- spune:

  Deci asta e cel mai tare joc din cate am probat pe net. Sunt dependent! :))
  Mersi fain!

 2. cristi marica spune:

  Este foarte bun jocul, chiar iti creeaza dependeta. Sper sa mai dau de asemenea jocuri.

 3. D@ny :) spune:

  Wow… ii mishto jocul … is dependent… am ajuns la nivelul 20… voi?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *