Februarie – luna pluginurilor WP pentru Lorelle


Luna trecută Lorelle şi-a luat angajamentul ca în luna februarie să scrie în fiecare zi despre câte un plugin WordPress. Şi se ţine de cuvânt.

În prima zi a lunii a prezentat o listă de resurse dedicate pluginurilor, pe care o preiau în continuare:

În acelaşi articol Lorelle semnala nişte pluginuri despre care eu nu ştiam şi sună foarte tentant: The WordPress Installer, un „instalator” de pluginuri creat de Matt Read. Acest plugin se conectează la WP-Plugins.net de unde vă ajută să găsiţi, instalaţi şi administraţi pluginuri WP. Nu toate pluginurile interacţionează cu „instalatorul”, dar cele noi aproape sigur că da. O altă recomandare interesantă este Update Manager WordPress Plugin, care permite identificarea acelor pluginuri care s-au actualizat între timp – pentru aceasta, pluginul se foloseşte tot de WP-Plugins.net.

În a doua zi, Lorelle a publicat o serie de legături, fiecare spre o pagină cu pluginurile WP favorite ale unor bloggeri. Evident, dacă doriţi să găsiţi pluginuri interesante şi utile, un astfel de punct de pornire este recomandat. În a treia zi, în baza listelor din ziua precedentă, Lorelle a selectat pluginurile care par a fi declarate ca favorite de cei mai mulţi: adică un top al topurilor, un top din topuri. Multe pluginuri mi-au atras atenţia din această listă. Ieri Lorelle a analizat problema spamului, iar astăzi pe cea a traducerilor şi a pluginurilor multilinguale. Au trecut doar cinci zile şi câte lucruri interesante prezentate!

Merită luna aceasta să stăm cu ochii pe blogul Lorellei, şi de fapt şi mai apoi, dat fiind că materialele odată publicate acolo rămân. După acest maraton al lunii februarie, Lorelle.wordpress.com îşi va consolida poziţia de frunte între siturile de mare ajutor fanilor WP.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *