83 de teme WP pe care (probabil) nu le-ai mai văzut


Cam aşa s-ar traduce şi scurta titlul unui material apărut acum trei zile (deci proaspăt) pe blogul SmashingMagazine.com. În timp ce niciodată selecţiile altora nu au nimerit prea mult peste gusturile mele, trebuie totuşi să recunosc efortul colectării a nu mai puţin de 83 de teme care, îi citez pe cei de la SmashingMagazine, "oferă calitate, eleganţă şi o interfaţă prietenoasă". Am regăsit teme cunoscute dar şi multe noi şi unele – într-adevăr – cu mult stil.

img96

Vă invit deci să vizitaţi selecţia de teme WordPress, eu limitându-mă la a vă oferi patru capturi, nu neapărat la temele care mi-au plăcut cel mai mult (pe acestea le păstrez pentru mine, pentru următoarele situri pe care le voi face cu WP 😉 ).

img97

img98

img99

img100


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. -Hawkeye- spune:

    Daca foloses simplu, doar contul obisnuit oferit de wordpress, fara sa am instalat wordpress pe PC, fara sa folosesc hosting separat, deci fara sa ma complic cu css-ul, de care nu prea am eu habar, pot folosi totusi si asa teme create de cineva, in afara celor existente in lista de themes din contul obisnuit de wordpress?

  2. radu.capan spune:

    Daca este vorba de conturile de la WordPress.com, nu, acolo nu exista control asupra temelor, doar posibilitatea alegerii intre cele oferite deja. Nu se pot publica noi teme sau modifica cele existente. Este o limitare din motive de „securitate”, spun ei in FAQ.

  3. -Hawkeye- spune:

    Mersi pt. promptitudine 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *