Doar azi gratuit: VisiFly şi Puzzle Islands


Astăzi GiveAwayOfTheDay.com oferă programul VisiFly şi jocul Snow: Puzzle Islands. Programul este util celor care au fişiere video (avi, wmv, mpeg, mp4, mov dar şi în alte formate) şi doresc să le publice pe web, pentru aceasta recomandabilă fiind convertirea în flash (swf sau flv). VisiFly, conform paginii produsului, permite o convertire rapidă – subscriu, dar, sau sunt chiar neajutorat, sau prezentarea diferă de produs, în procesul de convertire cu aplicaţia aceasta nu am găsit nicăieri posibilitatea setării primului şi ultimului cadru din videoclip, sau posibilitatea setării calităţii convertirii. Poate greşesc eu ceva… Oricum, atât că este gratuit (astăzi), pentru că banii – 40usd – nu consider că i-ar merita. (Recomand un alt program comercial: SwishVideo.)

img87

Oferta de joc nu este nici ea extraordinară, dar pentru o anume categorie de vârstă (cei mici) jocul poate fi provocator. Snow: Puzzle Islands îl are ca erou pe ursul polar clasic seriei "Snow", care acum trebuie să ajungă la cubul de gheaţă, blocat până nu se culeg toate bonusurile de pe traseu (cireşe, banane, căpşuni şi altele). Există un set de 40 de nivele pentru cei mici, şi 60 de nivele pentru cei mai mari (alte nivele pot fi descărcate de pe situl producătorului – unele gratuite, altele contra cost). Ca testare a perspicacităţii jocul este bun: trebuie să găseşti traseul care, de la un nivel la altul, include tot felul de piedici: fie lacăte la care trebuie să găseşti chei de aceeaşi culoare, fie vidul care trebuie trecut cu platforme; fie altele. Dacă un nivel pare fără soluţie, jocul v-o poate dezvălui. Manevrarea ursului este extrem de simplă: cu mouse-ul se dă click pe locul unde doriţi să ajungă. Cu siguranţă un joc atractiv pentru cei mici! Şi care poate pune – de la un anumit nivel încolo – probleme chiar şi celor mari! Are puţin peste 6MB.

img88img89

img90img91

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *